SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Mästarna Malmö reser till Varberg på söndagen.
Mitt speltips: Över 1,5 mål i första halvlek.
Odds 2.55 hos bet365 .

Visst, matchen spelas på gräs och det lär väl inte vara helt lättspelat. Men jag blev lite förvånad när jag såg de relativt låga mållinorna här:
- Malmö är klara mästare redan, inget att spela för och kan gå in med avslappnad inställning i matcherna som återstår.
- Varberg är nu HELT klara för allsvenkt spel även 2021. Nederlagstippade nykomlingen har gjort en mycket bra säsong och kan också gå in avslappnat här.

Jocke Persson är en väldigt spännande tränare för mig. Känner jag honom rätt kommer han utnyttja de här matcherna som återstår för att verkligen försöka utveckla spelarna. Bjuda upp & försöka snarare än att backa hem & tjonga. Vi såg Varberg göra det mot Hammarby i cupens gruppspel och det blev då 5-1 till Bajen. Har ju dessutom Selmani som jagar skytteligatitel och ett nytt kontrakt i en större klubb. Inget lag har gjort fler mål än Varberg på bottenhalvan. Gjort mål i 13/14 hemmamatcher.

Malmö har seriens bästa offensiv. Dräller av alternativ i truppen. Senast startade Christiansen, Traustason, Sarr, Rakip, Rieks. Toivonen, Berget, Thelin och Nalic hade kunnat gå in och göra det ännu bättre än de som spelade. Tror inte truppen behöver någon närmare presentation. Börjar nu få tillbaka spelare efter coronakaoset, så Tomasson kan välja och vraka bortsett från Christiansen och Traustason som är avstängda. Enda matchen de spelat som klara guldmedaljörer var mot Hammarby förra helgen – var en extremt öppen historia.

Jag tror det här har alla förutsättningar att bli en väldigt målrik och underhållande match. Hade lika gärna kunnat rekommendera spel på ö3 eller ö3,5 mål i matchen, men väljer över 1,5 mål i första halvlek då det oddset är högst och jag tror på en öppen historia från minut ett.

Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek. 2.55 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip