Sirius gästar nykomlingen IFK Värnamo när Allsvenskan rullar vidare under måndagskvällen. Hemmalaget är knappa favoriter inför avspark, men undertecknad tror att gästerna kommer ge bra motstånd och spelar båda lagen gör mål till 1.74 hos Lucky Sports .

Gästande Sirius inledde årets upplaga av Allsvenskan med seger. Första testet för deras del var GIF Sundsvall som agerade motståndarlag på Studenternas IP i Uppsala och där var det gästerna som inledde bäst, men Sirius vände på underläge och vann således premiären med 2-1 inför ögonen på 5 187 personer som var på plats.

IFK Värnamo är nykomlingar i Allsvenskan inför denna säsong och de gästade IFK Göteborg i premiären. Värnamo stod för en fin fotboll, men några poäng blev det aldrig på Gamla Ullevi. Simon Thern inledde målskyttet för "Blåvit" i premiären och detta med 22 minuter spelade. I den andra halvleken kvitterade Värnamo genom Abdussalam Magashy som gör sin tredje säsong i klubben, men bara fyra minuter efter kvitteringen kunde målskytten Marcus Berg göra matchens sista mål.

Tre poäng till IFK Göteborg och noll till IFK Värnamo, men insatsen var trevlig att se! Nu väntar en hemmapremiär och här ska Värnamo-laget spela in majoriteten av sina poäng om de vill förbli ett allsvenskt lag över tid. Min idé är att Sirius inte kommer åka hit och titta på, utan de kommer gå för seger de också, vilket i så fall innebär andra raka.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål och detta spelas till 1.74 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip