Milan gästar Venezia på söndagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Lucky Sports .

Inför Milans veckomatch mot Roma rekade jag +0,5 på bortalaget. I motiveringen skrev jag:
"...har gått emot Milan en del den här säsongen då jag tycker att de har en tendens att överskattas av marknaden. Ibland har det gett utdelning, ibland har de ändå vunnit. För de har under ett par säsonger haft en förmåga att få med sig fler poäng än de förtjänat över tid sett till hur spelet sett ut. Sett till underliggande statistik har de tagit runt 10 poäng fler än de "borde" ha gjort den här säsongen. Sånt där brukar jämna ut sig.

Dras också fortsatt med en del avbräck:
Kessie är iväg på afrikanska, precis som Bennacer. Kjaer är som bekant långtidsskadad. Även om Kessie ryktas bort tycker jag han är en nyckelspelare för Milan alltjämt, vilket även Kjaer är. Avbräck."

Oddset på Roma X2 / asian +0,5 gick ner kraftigt fram till matchstart, inte minst eftersom det visade sig att Milan hade covidstrul också. Men som bekant vann Milan rättvist och enkelt trots allt.

Milans avbräck kvarstår dock. Och nu får de bara två dagars vila innan en tidig lunchmatch på bortaplan. Så mitt sätt att gå emot Milan blir att ta BLGM. För de gör alltid mål själva i stort sett (19/20 ligamatcher har de målat). Mot ett Venezia med bara tre nollor på 19 försök är det toppchans för minst ett mål igen för Milan.

Så då är frågan om Venezia kan göra mål då?
Har gjort väldigt få mål (bara Salernitana har färre) och skapat lite. Lågt xg och få avslut. Men det borde vara bra chans för att de gör minst ett mål här ändå tycker jag. Fick spelledigt i torsdags då Salernitana hade covidstrul. Borde vara rätt utvilade och fräscha. Bra skadeläge också just nu fredag eftermiddag, får se om coviden slår till. Stormatch med allt att vinna mot ett avbräcksdrabbat Milan. Gjort mål på Juve, Roma, Lazio och Roma i ligan - så har gjort det mot det bättre lagen tidigare den här säsongen.

För mig står Milan lite lågt här. Har ändå en förmåga att få med sig resultat till slut, men att båda lagen gör mål känns bra till högt odds här. Ser framför mig slutresultat som 1-1, 1-2, 2-3, 1-3 eller liknande.

Speltips: Båda lagen gör mål.

This is the stats tab
This is the post tip