Inter gästar Venezia på lördagen.
Mitt speltips: Under 3 mål asian. Spelet innebär att du får pengarna tillbaka vid exakt tre mål i matchen. Förlust vid fyra eller fler, vinst vid 0-2 mål. bet365 .

Inter är förvisso ett av seriens mest målglada lag med 8/13 ligamatcher över 3,5 mål. Men matchas hårt för dagen:
- Tuff match mot Napoli i söndags.
- Urladdning i CL på onsdagen.
- Match redan nu på lördagen alltså, bara två dagars vila.
- Ny ligamatch redan på onsdag, därefter tuff bortamatch i Rom om en vecka.

Många matcher och lite vila alltså. Orkar exempelvis en 35-årig Dzeko en ny start? Spekuleras om att det blir bänk för honom. Kommer laget blåsa på för fler mål vid ledning? Tveksamt, tror snarare det blir lite tankning från deras sida i ett sånt läge - viktigt att hålla spelare som Lautaro Martinez m.fl. fräscha.

Venezia har haft under 3,5 mål i 11 av 13 ligamatcher hittills. Bara Salernitana har gjort färre mål och även den underliggande statistiken pekar på att det inte skapas så mycket målchanser. Redan nollats mot lag som Napoli och Milan i matcher där de skapade väldigt lite. Ser det som bra chans för Inter att hålla en ny nolla här. Eventuellt är De Vrij tillbaka, det hade varit ett plus. Men i hans frånvaro har Ranocchia faktiskt gjort det bra.

Jag tror inte det blir en sprudlande end to end-match med mycket action här. Tror Venezia kommer ha svårt att skapa målchanser. Min känsla är att Inter inte kommer göra en total maxprestation här, de vill nog bara hämta tre poäng och ladda om för nästa match.

För mig känns Interseger 1/2-0 nära till hands. Möjligtvis 3-0 eller 2-1, vilket hade inneburit push och pengarna tillbaka i så fall. Fyra mål känns mycket här.

This is the stats tab
This is the post tip