Söndagens lunchmatch i den italienska Serie A hämtas från Stadio Bentegodi där Hellas Verona tar emot Atalanta. Det skiljer väldigt många poäng mellan lagen i tabellen, där Verona ligger på en nionde plats med 38 poäng medan Atalanta krigar om Champions League platserna och ligger på en fjärde plats med 52 poäng. Förutom den enorma skillnade i kvalité talar även formen till Atalantas fördel med fem segrar på de sex senaste ligamatcherna - medan Verona är inne i en formsvacka.

Verona kommer till matchen från två raka ligaförluster, där det vanligtvis starka försvarspelet har svikit dem rejält. Ett långt tag, under denna säsong, var Verona det laget som hade släppt in minst antal mål. Men mot ett skadedrabbat AC Milan blev det 0 - 2 och sedan därefter 2 - 3 mot Sassuolo. Då ska det ändå sägas att Verona kom undan lindrigt, eftersom det borde ha blivit fler insläppta mål än så - med tanke på att Milan och Sassuolo fick göra lite som de ville i matcherna. Så försvaret läcker in mål.

Atalanta har en av världens bästa offensiv när det kommer till målproduktionen. Det är inte så konstigt när även mittfältarna följer med högt upp i planen och öser in mål. I veckan blev Atalanta utslagna ur Champions League av Real Madrid och har haft fem dagar på sig att förbereda sig för ligaspelet. I ligan har det gått utmärkt med endast en förlust borta mot tabellettan Inter och segrar över lag som Cagliari, Napoli, Sampdoria, Crotone och senast Spezia. Så formen är på topp i Bergamo-laget.

Visst finns det alltid en risk att ett lag inte kommer upp i sin allra högsta nivå efter en Champions League veckomatch, men då Atalanta bevisade senast efter det första Real Madrid mötet att de klarade av att slå Sampdoria borta utan bekymmer är jag övertygad om att detta inte kan stoppa en så stark och bredd trupp. Därmed blir det ett spel på en rak Atalanta seger i matchen.

Speltips Verona - Atalanta:
2 - odds 1.72 hos Nordicbet & Betsafe .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Verona:
Marco Silvestri, Federico Ceccherini, Matteo Lovato, Pawel Dawidowicz, Federico DiMarco, Miguel Veloso, Adrien Tameze, Davide Faraoni, Mattia Zaccagni, Antonin Barak & Kevin Lasagna.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Atalanta:
Pierluigi Gollini, Rafael Toloi, Cristian Romero, Jose Luis Palomino, Berat Djimsiti, Remo Freuler, Marten De Roon, Matteo Pessina, Aleksej Mirantjuk, Ruslan Malinovskyi & Duván Zapata.
---

This is the stats tab
This is the post tip