Milan gästar Verona på söndagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.
1.85 hos Betsafe eller Nordicbet .

Milan har som bekant varit ett riktigt "överlag" den här säsongen. Öst in mål själva och 17/25 ligamatcher har haft tre eller fler mål. Men nu har de ett par kännbara avbräck:
Zlatan, Calhanoglu, Bennacer och Mandzukic är alla out. Dessutom ryktas det om att Ante Rebic också dragit på sig en skada och är out. Många tuffa offensiva frånvaroposter.

Truppen är inte jättebred och då de spelade mot Udinese i onsdags (bara tre vilodagar) och har Man United i EL kommande vecka kommer den här matchen kanske inte superlägligt och borde inte vara så fräscha ben. Ändå varit rätt stabila bakåt stora delar av säsongen och släppte inte till mycket mot Udinese heller. Nästan hälften av säsongens skörd av insläppta kom i matcher mot Juve, Atalanta, Roma och Inter - har ofta hållit tätt mot botten/mittenlag.

Även Verona har dragits med en del skadeproblem under säsongen. Ändå gjort en bra säsong hittills då de ligger på åttonde plats. 13/25 ligamatcher har haft två mål eller färre. Har bara gjort 31 mål den här säsongen och saknar väl riktig offensiv spets. Bäste målskytten står på sex gjorda såhär långt. Spelade 1-1 mot Juventus så sent som förra helgen och har även tidigare under säsongen klarat av att nolla Atalanta och begränsa Napoli + Lazio till ett mål var. 27 insläppta mål är det bara Juve och Inter som slår.

Jag tror inte det här blir någon sprakande match. Ett tajt matchande Milan med en hel del offensiva avbräck tror jag kommer ha svårt att göra mål på ett defensivt bra hemmalag. Samtidigt är inte Verona ett särskilt ösigt lag själva heller. Kan se framför mig att det tickar 0-0 ett tag och en målsnål match är trolig.

bet365 & Unibet streamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip