SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stadio Bentegodi ska Verona, som försöker upprepa succén från förra året, ta emot Roma i den italienska Serie A. Efter att ha vunnit Serie B säsongen 2018-2019 hade Verona som sin enda uppgift att klara sig kvar i Serie A. Resultatet blev över all förväntan när laget hamnade på en nionde plats förra säsongen. Verona var skickliga på att plocka poäng mot de sämre lagen, men inte lika framgångsrika mot bättre motstånd. Roma har förstärkt truppen ytterligare och ska vara givna favoriter till Verona.

Förra säsongen förlorade Verona båda sina möten mot Roma. På bortaplan blev det 1 - 3 och på hemmaplan blev det 1 - 2. Totalt blev det 12 segrar, 13 oavgjorda matcher och 13 förluster förra säsong - det i sig är imponerande siffror för en nykomling. Avslutningen på säsongen var inte alls lika framgångsrik där Verona bara tog en seger på de nio sista matcherna och avslutade säsongen med att förlora med 0 - 3 mot Genoa (som kom på en 17:e plats). Mot nylagade Roma blir det svårt att ta poäng.

Trots att Roma vann sina fyra sista Serie A matcher, mot Spal, Fiorentina, Torino och Juventus, slutade de på en femte Europa League-platsen. Målet för denna säsong är att återigen klättra upp till en Champions League plats. Då ska det till att Roma inte får samma dåliga start som förra säsongen. Det är spelarna medvetna om. Därutöver har laget värvat spelarna Jordan Veretout, Gianluca Mancini, Pedro och Henrikh Mkhitaryan och förväntas signera ännu fler nya spelare innan fönstret stänger.

Till denna match får Roma klara sig utan Nicolo Zaniolo, samt större delen av den här säsongen, eftersom 21-åringen har drabbats av en allvarlig knäskada. Diego Perotti är tveksam till start på grund av problem med låret, men Roma tränaren Fonseca har en stark grupp att välja och vraka mellan, där några nya ansikten förväntas att starta denna match. Verona känns inte på något sätt heta, medan Roma har gjort det de har kunnat för att vässa till truppen ännu mer. Så det är klart fördel Roma.

När marknaden erbjuder över dubbla pengar på att Roma vinner finner jag ett värde i oddset och spelar på en rak Roma seger.

Speltips Verona - Roma:
2 - odds 2.06 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Verona:
Marco Silvestri, Yildirim Cetin, Koray Guenter, Alan Empereur, Marco Davide Faraoni, Miguel Veloso, Adrien Tameze, Federico Dimarco, Lubomir Tupta, Andrea Danzi & Samuel Di Carmine.

Bekräftad startelva - Roma:
Antonio Mirante, Roger Ibanez, Bryan Cristante, Gianluca Mancini, Leonardo Spinazzola, Jordan Veretout, Amadou Diawara, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Pedro Rodriguez & Henrikh Mkhitaryan.
---

This is the stats tab
This is the post tip