På Estadio De La Ceramica ställs Europa League mästarna Villarreal mot de regerande ligamästarna Atletico Madrid, i den spanska La Liga. Det skiljer 4 poäng till gästernas fördel. Marknaden ser på Atletico Madrid som en liten favorit till seger. Det är svårt att köpa. Villarreal har gjort allting rätt sedan de tog sig vidare från Champions League gruppspelet. Det har blivit stora segrar i bagaget. Atletico Madrid har rest sig ur en djup formsvacka. Ändå ska de inte ses som det bättre laget i mötet.

Även om Villarreal slogs ut ur den spanska cupen i veckan slåss de på två fronter. I Champions League möter de Juventus. I ligaspelet är en topp 4 placering inom räckhåll. Tränaren Unai Emery har gjort succé. Igen. Efter att ha vunnit direktavgörande matchen mot Atalanta i Champions League har Villarreal följt upp segern med ytterligare fyra vinster över Rayo Vallecano, Real Sociedad, Alaves och Levante. Under tiden har det blivit 15 mål på dessa 4 omgångar. Gerard Moreno är uppe i 8 mål. Arnaut Danjuma har nätat 5 gånger. Aissa Mandi, Boulaye Dia, Samuel Chukwueze och Serge Aurier är borta på landslagsuppdrag.

Större avbräck är det hos gästerna, som förvisso får ett par spelare tillbaka efter ett Corona-utbrott. Dock är Stefan Savic och Marcos Llorente fortsatt skadade. Två ytterligare nyckelspelare är borta i och med att mittbacksgeneralen Jose Gimenez och skyttekungen Luis Suarez, med 7 mål, är avstängda. Detta år har Atletico Madrid inlett med en 2 - 0 seger över Rayo Vallecano. Angel Correa gjorde matchens båda mål. Innan dess blev det fyra raka förluster mot Mallorca, Real Madrid, Sevilla och Granada.

Med tanke på alla avbräck hos gästerna, samt att Kieran Trippier har sålts till Newcastle, är det svårt att se Atletico Madrid som någon favorit. Trots att det blev en seger i ligan och cupen därefter. I stället borde Villarreal, som sprayar in mål, får bära på favoritskapet. Därmed finns det ett värde i att lägga ett spel på en hemmaseger på asiatiskt handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid kryss i matchen. Det blir en förlust vid en Atletico Madrid seger och vinst vid en Villarreal seger.

Speltips Villarreal - Atletico Madrid:
1 asian 0 (samma som Villarreal draw no bet) - odds 2.03 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Villarreal:
Geronimo Rulli, Juan Foyth, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Manuel Trigueros, Etienne Capoue, Moi Gomez, Gerard Moreno & Yeremi Pino.

Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe Monteiro, Mario Hermoso, Renan Lodi, Thomas Lemar, Rodrigo De Paul, Koke, Yannick Carrasco, Angel Correa & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip