Unibet livestreamar matchen.

Omgång 7 av den spanska La Liga inleds på Estadio De La Ceramica där Villarreal tar emot Betis. Marknaden har hemmalaget som en favorit till cirka dubbla pengar. Det brukar bli målrikt när dessa två lag möts och det mesta talar för att så blir fallet även här. Villarreal har gjort mål på allt och alla denna säsong och imponerat stort i anfallsspelet. Betis är i vanlig ordning bortasvaga. Då lockar det att köra en favorit i repris och återigen spela på att Villarreal på hemmaplan gör minst två mål i matchen.

Villarreal lider inte direkt av någon måltorka. De har en bred trupp, speciellt i anfallet, när spelare som Karl Toko Ekambi, Samuel Chukwueze och Javier Ontiveros får starta vissa matcher på bänken. De övriga offensiva krafter finns i spelare som Santi Cazorla, Vicente Iborra, Gerard Moreno och Carlos Bacca. I den senaste hemmamatchen mot Valladolid gjorde toppanfallaren Moreno återigen en lysande match och stod för ett antal fantastiska passningar som lagkamraterna inte kunde förvalta.

Vad gjorde tränaren åt detta?

Villarreal fick spela den sista halvtimmen mot Valladolid med tre anfallare, då Karl Toko Ekambi och Samuel Chukwueze byttes in och fick spela tillsammans med Gerard Moreno på topp. Då blev det fart direkt, där inhopparna skapade mycket. Ännu bättre blev det när Javier Ontiveros byttes in. Ontiveros lyckades skapa en straff, som Cazorla satte och dessutom nickade Ontiveros in ett mål vid slutskedet av matchen. Segersiffrorna skrevs till 2 - 0 och Villarreal har därmed gjort 2,5 mål i snitt per match.

I den senaste matchen åkte Villarreal till Barcelona, där Villarreal spelade sig ur pressen många gånger. Griezmann nickade in ledningsmålet för Barcelona. Detta följdes upp av en pärla, en kalasträff från Arthur Melo till 0 - 2. Men Santi Cazorla i Villarreal ville visa att han kunde också. Så han kontrade med ett lika snyggt distansskott och reducerade till 1 - 2. Med lite bättre skärpa i passningsspelet hade Villarreal också fått 2 - 2 i andra halvleken, som Villarreal rivstartade. Villarreal hade lägen för att kvittera. Dock höll Barcelona undan och vann matchen med 2 - 1. På hemmaplan, mot Betis, blir det lättare att göra fler mål än så.

Betis kommer till matchen från en 3 - 1 seger hemma mot Levante, där anfallarna Loren Moron och Borja Inglesias gjorde målen. Betis har hittat formen i anfallsspelet och kan utmana Villarreal om poäng, men försvaret hos Betis lämnar fortfarande en hel del kvar att önska. Tränaren Rubi har inte fått ordning på försvaret, som har läckt in mål på bortaplan. Juanmi och Fekir saknas offensivt, medan backen Sidnei och den innermittfältaren Wilfrid Kaptoum saknas i defensiven för Betis.

Det kommer att bli oerhört svårt för Betis att hålla tätt bakåt, med tanke på den tyngden som finns i Villarreals anfallsspel. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.85 på att Villarreal gör minst två mål och lägger ett spel på Villarreal över 1,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

---
Bekräftad startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Xavier Quintilla, Pau Torres, Raul Albiol, Ruben Pena, Vicente Iborra, Andre Zambo Anguissa, Moi Gomez, Santi Cazorla, Karl Toko Ekambi & Gerard Moreno.

Bekräftad startelva Betis:
Joel Robles, Emerson, Zouhair Feddal, Marc Bartra, Alex Moreno, Joaquin, William Carvalho, Alfonso Pedraza, Sergio Canales, Loren Moron & Borja Iglesias.
---

This is the stats tab
This is the post tip