SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Estadio de la Cerámica tar förra säsongens tabellfemman Villarreal emot nykomlingar Huesca i den första omgången av La Liga. Klubbarna har ett nära samarbete där Villarreal lånar ut spelare till Huesca som behöver speltid, men inte platsar i A-truppen (och inte heller startelvan). Dessutom brukar Villarreal sälja lite äldre spelare till Huesca, när deras bästföre datum har passerat, som 33-årige målvakten Andrés Feernández. Det är klasskillnad mellan lagen och jag räknar med en stor Villarreal seger.

Förutom att Villarreal avslutade förra säsongen på en femte plats så krossade de Eibar med 4 - 0 i sin sista match. Därefter har Villarreal spelat ett par träningsmatcher, som de inte riktigt har tagit på allvar - utom mot Real Sociedad. Till denna säsong har de värvat Francis Coquelin och Dani Parejo från Valencia samt lånat in Takefusa Kubo från Real Madrid. De har även sålt spelare som de tidigare har lånat ut, som Toko Ekambi och Enes Ünal och skrivit på ett 3-års avtal med Unai Emery som manager.

Varken någon förstärkning eller försämring har det inte blivit för Huesca, som vann Segundan förra säsongen med en poäng före Cadiz. De avslutade säsongen på ett fint sätt med två segrar över Numancia och Gijon, utan att släppa in något mål. I övrigt blev det 55 mål framåt och 42 insläppta mål på 42 ligamatcher. Det är egentligen ingenting som imponerar stort, då det fanns lag som gjorde betydligt fler mål och lag som släppte in färre mål. Mot Villarreal kommer det att bli svårt att hålla tätt bakåt.

Villarreal satsar denna säsong på att ta klivet från ett Europa League lag till att bli ett Champions League lag. Jag spelar på att Villarreal vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om Villarreal bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Villarreal asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Huesca seger, pengarna tillbaka vid ettmåls seger för Villarreal (1 - 0, 2 - 1, etc.) och vinst vid en Villarreal seger med två eller fler måls skillnad (2 - 0, 3 - 1, etc.).

Speltips Villarreal - Huesca:
1 asian hcp -1. Odds 2.01 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva från - Villarreal:
Sergio Asenjo, Alfonso Pedraza, Pau Torres, Raul Albiol, Ruben Peña, Moi Gómez, Daniel Parejo, Francis Coquelin, Samuel Chukwueze, Paco Alcácer & Gerard Moreno.

Bekräftad startelva från - Huesca:
Andres Fernandez, Pablo Maffeo, Jorge Pulido, Pablo Insua, Javi Galan, Mikel Rico, Pedro Mosquera, Rafael Mir, Juan Carlos Real, David Ferreiro Quiroga & Shinji Okazaki.
---

This is the stats tab
This is the post tip