bet365 livestreamar matchen.

Omgång tre av den spanska La Liga avslutas på Estadio de la Ceramica där Villarreal tar emot Real Madrid. De tre tidigare inbördesmöten har slutat målrikt, med minst fyra gjorda mål. Egentligen finns det inte mycket som talar för att detta möte ska bli något annat än målrikt igen, men marknaden har redan snappat upp det och erbjuder för låga odds, utan värde, på över spelen. Däremot finner jag en gobit i att vi får se ett tidigt mål i matchen, där den jämnaste linan har satts på 23:00 minuter.

Marknaden öppnade runt 1.60 i odds på en rak Real Madrid seger men har sedan dess stigit upp till 1.90, i skrivandets stund. Gästerna Real Madrid rivstartade i premiären för att sedan tappa formen något i andra matchen. Villarreal har släppt in sex mål på två matcher, där motståndarna har varit Granada hemma och Levante borta. Real Madrid har också släppt in mål i sina båda matcher, så defensiven har inte riktigt hållit någon världsklass i något av lagen. Offensiven är dock fortfarande lysande.

Villarreal lyckades med att göra hela fyra mål hemma på Granada, som är starka i defensiven. I nästa match behövde Gerard Moreno bara tre minuter av matchen för att göra mål. Därefter släppte Villarreal in två mål på straff och det vittnar om hur ostabilt det är i ett försvar, som tar på sig två straffar (och dessförinnan låter nykomlingar Granada göra fyra mål). Även mot Granada drog Villarreal på sig en straff. Den defensiven håller inte när världens offensivaste lag kommer på besök.

Real Madrid lyckades lysande i premiären, där de gjorde tre mål på Celta Vigo, trots att Luka Modric var utvisad. I nästa match blev det 1 - 1 hemma mot Valladolid, efter en mållös första halvlek. Just att det inte blev något mål i den första halvlek är något tränaren Zidane har pratat om mycket i media. Att Real Madrid måste göra mål i första halvleken - för annars blir det nervöst i den andra halvleken. Så vi kan räkna med att Real Madrid går för en tidig ledning i denna match.

Då kommer det, i vanlig ordning, att uppstå ytor hos Real Madrid, som Villarreal kommer att få och därmed chanser att göra mål. Båda lagen har hittills rivstartat sina ligamatcher och det kommer de även att göra mot varandra. I och med detta är chansen stor att det också blir ett tidigt mål i mötet. När den jämnaste linan ligger på minut 23:00 finner jag ett värde i den tiden och lägger ett spel på oddset 1.83 på att något av lagen lyckas med bedriften att göra ett mål i matchen innan dess.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Villarreal:
Andres Fernandez, Xavier Quintilla, Pau Torres, Raul Albiol, Mario Gaspar, Santi Cazorla, Vicente Iborra, Karl Toko Ekambi, Moi Gomez, Samuel Chukwueze & Gerard Moreno.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Ferland Mendy, Toni Kroos, Casemiro, Lucas Vazquez, Gareth Bale, Karim Benzema & Luka Jovic.
---

This is the stats tab
This is the post tip