Speltips: VM -långtidsspel

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2018-06-14 17:00
Land: Ryssland
Liga: Fotbolls-VM
Odds: 1.80
Tips: Blandat
VM är timmar bort och jag tänkte publicera ett par långtidsspel på turneringen. Kommer försöka fatta mig hyfsat kort för att undvika att inlägget blir en roman.

1) Australien att sluta sist i grupp, 1.80 hos Bethard.

Frankrike, Peru och Danmark är övriga lag i denna tuffa grupp. Australiensarnas schema:

Frankrike 16/6
Svårt att se laget få med sig något i premiären mot Frankrike. Fransmännen är en av guldkandidaterna och är med rätta storfavoriter i den matchen.

Danmark 21/6
Även Danmark är i nuläget rätt stora favoriter mot Australien. Oavsett hur premiären går för de här lagen kommer Danmark förmodligen behöva vinna här för att ha riktigt bra chans på avancemang.

Peru 26/6
Det här är matchen/match-upen som känns mest osäker. Finns risk att bägge lagen kliver in i den här matchen med noll poäng/utan chans till avancemang. I ett sådant scenario blir det till stor del en fråga om motivation/vilket lag som hanterar besvikelsen bäst. Råder en galen VM-feber i Peru, så jag utgår från att spelarna kommer sälja sig väldigt dyrt i alla matcher i VM - oavsett utgångsläge. Då ska peruanerna vara en klass bättre.

Frankrike ska bara gå vidare härifrån. Danmarks trupp är helt klart bra, kryddat med världsklass-Eriksen. Alla Sydamerikanska lag som är här känns bra och till skillnad mot Australien är Peru vana vid att ställas mot riktigt bra lag. Australien kommer kämpa hårt och sälja sig jävligt dyrt - men jag ser inte truppen räcka till här.


2) Spanien att nå (minst) kvartsfinal, 1.50 hos Betsson.

Rätt lågt odds för att vara ”långtidsspel”, men känns ändå som att det finns värde.
Hanterbar grupp för Spanien, som ställs mot Portugal, Iran och Marocko. Storfavoriter att ta hem den gruppen. I en potentiell åttondel väntar i så fall grupp A (Ryssland, Egypten, Uruguay och Saudiarabien). Oavsett vilket lag det skulle bli kommer Spanien vara favoriter. Gäller att undvika Uruguay, som jag ser som enda laget som kan slå ut Spanien.

I övrigt behöver väl Spanien knappast någon närmare presentation. Starkt lag med en av världens bästa målvakter, ett stabilt försvar och mängder av klass på mittfältet. Finns rutin i mängder. Vore ett stort misslyckande om det här laget bommade kvarten.

3) Edinson Cavani över 2,5 mål i VM, 2.00 på LeoVegas.

En gammal hatspelare för min del, då han saboterat många spel genom att missa när han borde göra mål och tvärtom. Men det här måste jag syna. Uruguays laglina för turneringen ligger i nuläget på 6,5 mål. I gruppspelet ställs de mot Ryssland, Egypten och Saudiarabien. Fem-sex mål redan där borde absolut inte vara omöjligt för Uruguays del. Väl i en eventuell åttondel ställs de mot grupp B. Det mest troliga är att Uruguay vinner sin grupp medan Portugal slutar tvåa i sin, vilket öppnar för en åttondel mellan de båda. Uruguay ska då ha rimliga chanser att gå vidare till en kvartsfinal. Även om Uruguay skulle ställas mot Spanien borde Cavani kunna bomba in en del mål även där.

Cavani bombade in 10 i kvalet och är spjutspetsen som ska göra det. Även om det är trolgit att Suarez nyper eventuella straffar är Cavani den som gjort flest mål av duon på slutet. En spelare som sliter hårt och kommer till många lägen. Även om han missar en del så kommer han från en bra säsong där han öst in mål i franska ligan och CL.  VM -långtidsspel
Spela på Speltips VM -långtidsspel
Polsater - 13 Juni 2018 - 15:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:30  Klizan - Garin
Tennis - ATP Barcelona - Klizan
2.40
19:00  Esbjerg - Odense
Fotboll - Superligan - Under 2,5 mål
1.95
19:30  Huesca - Eibar
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
2.14
20:45  Tottenham - Brighton
Fotboll - Premier League - Tot ö 16,5 skott
2.20
21:00  Tottenham - Brighton
Fotboll - Premier League - 1 att vinna mot noll
1.95
21:30  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.80
19:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.02
19:30  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.93
21:30  Levante - Betis
Fotboll - La Liga - Levante ö 1,5 mål
2.05
21:30  Getafe - Real Madrid
Fotboll - La Liga - BLGM
1.75

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming