Wales tar emot Belgien hemma på Cardiff City Stadium. Belgarna är redan klara som gruppetta och kan "spela ut", men för Wales är poängen desto viktigare och det får mig att tro på en intensiv match där domaren kan få jobba för arvodet.

Wales är just nu tabelltvåa på 14 poäng och hittills har hemmanationen fixat fyra segrar två oavgjorda och en förlust.
Målskillnaden? Den är 13-8 och den förlust som Wales åkt på kom mot just Belgien då de var på besök i Heverlee där de föll på Den Dreef med 3-1.
Ska hemmanationen ha chans på andra platsen så är poäng nästintill ett måste i denna match mot Belgien.
Tjeckien är nämligen tabelltrea och de avslutar gruppspelet med att ställas mot Estland hemma.

Belgien har gjort ett finfint VM-kval. I detta gruppspel har de vunnit sex matcher och kryssat sig ur en, men formen överlag är kanske inte glödhet.
Estland var på besök senast för detta Belgien och då vann hemmanationen med 3-1. Innan den matchen åkte belgarna på två raka nederlag i UEFA Nations League, 2-1 mot Italien borta och 3-2 hemma mot Frankrike.
Nu har de chans att avsluta VM-kvalet med stil, men då Wales förmodligen måste ta poäng finns det chans på stök och bök.

Domare är Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, en 42-årig herre från Portugal.
Han har hunnit med två matcher i november och i båda dessa har han använt sin kortlek hyggligt frekvent.
Champions League-mötet mellan Wolfsburg - Salzburg stannade på fyra gula och därefter har han delat ut fem gula i ligamötet mellan Benfica och Braga.

Nu ska rättvisa skipas i Cardiff där Wales jagar säkrat avancemang för egen maskin samt revansch på Belgien som slog dem med 3-1 senast, då i Belgien.
Här kan det bli kortrikt - kanske, men över 2,5 kort i en match av den här karaktären är ingen omöjlighet i min bok.

SPELTIPS
Över 2,5 kort till 1.60 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip