Derby på brittiska öarna när Irland gästar Wales.
Mitt speltips: X2 eller asian +0,5 på bortalaget. Spelet sitter om Irland nyper poäng.

Wales toppar gruppen med nio inspelade poäng. Irland sladdar och riskerar att hamna sist och bli nedflyttade i c-gruppen. Så visst finns det en del att spela för för båda lagen. Jag tycker den här matchen känns jämnare än vad oddsen säger.

1 Wales 4 3 1 0 3-0 10
2 Finland 4 3 0 1 4-1 9
3 Irland 4 0 2 2 1-3 2
4 Bulgarien 4 0 1 3 1-5 1

Wales saknar skadade Ramsey, en av två stjärnor tillsammans med Bale. Även målvakten Hennessey (startat alla fyra Nations League-matcher) är skadad.

Tänkbar elva:
Ward; Williams, Mepham, Rodon, Davies; Ampadu, Smith; Bale, Brooks, James; Moore

Irland saknar troligen Coleman och Egan. Har oerhört svårt att göra mål eller ens skapamålchanser. Men är heller inte lätta att bryta ned. När Irland mötte Wales för en månad sedan slutade det 0-0 i en helt jämn match i stort sett befriad från målchanser.

Tänkbart lag:
Randolph; Doherty, O'Shea, Long, Brady; Molumby, Hourihane, Hendrick; Curtis, Idah, McClean

När Wales har både Ramsey och Bale att tillgå i full form är de en riktigt obehaglig nation att möta. Men nu är Ramsey skadad och det är ingen hemlighet att Bale inte har full form för dagen. Har ännu inte klarat av att spela 90 minuter för Spurs och även spelmässigt märks det att han har en bit kvar till toppform. En fullt frisk Bale hade kunnat vara tungan på vågen i en sån här match, men nu tror jag Wales får svårt att skapa målchanser och därmed göra mål. Tar vi bort Bale + Ramsey & jämför spelartrupperna tycker jag inte det skiljer så mycket. Möjligt att Wales är något vassare med Brooks & Man Uniteds James, men det är ingen stor skillnad i min bok.

När lagen möttes för en månad sedan var det helt jämnt och i dessa coronatider är hemmaplansfördelen mindre. Jag tror det här återigen blir en väldigt tajt och målsnål match med stor krysschans. Tycker Wales blivit väl stora favoriter i en match jag tror slutar 0-0 eller 1-1.

This is the stats tab
This is the post tip