Watford ska försöka ta poäng på Vicarage Road när Arsenal gästar.

Watford har spelat en fin fotboll och poängen har rullat in på kontot. De ligger 10:a men med fler matcher kvar att spela än övriga konkurrenter. Det gör att Watford har en god chans att hamna på en finfin sjundeplats i Premier League. Laget tog sig dessutom vidare till final i FA-cupen där man ställs mot Manchester City.

Arsenal är i liknande position som Watford fast de spelar för en CL-plats. Ligger några poäng efter övriga lag men har färre matcher spelade så de har allt i sina egna händer. Arsenal har returmatch borta i Italien mot Napoli redan på torsdag så vi får se hur Emery väljer att formera sitt lag. Arsenals bortafacit har inte sett bra ut på senaste tiden. 1-1-4 på de sex senaste bortamatcherna visar att Gunners inte är lika stabila när de lämnar Emirates.

Räkna med att Watford kommer gå ut hårt och tro på det här. De har ingen press på sig och efter vändningen mot Wolves i cupen är det fullt av självförtroende i laget. Arsenal ska inte vara nöjda med en poäng med tanke på tabelläget man befinner sig i, utan behöver samtliga poäng från den här matchen.

Watford hade 14 skott på Emirates när lagen möttes i höstas och de sköt 18 avslut på Old Trafford för några veckor sen. Watfords lina är också lockande men jag väljer ändå totalen istället för enbart hemmalaget eftersom jag är lite rädd för att Watford tar ledningen och sedan backar hem.

Jag spelar över 23,5 skott @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip