Vi är framme i kvartsfinaler i den klassiska FA-cupen.

Watford tar emot Crystal Palace i den första av tre kvartsfinaler under lördagen.

Watford har full fokus på den här matchen. Det syntes tydligt i mötet mot Man City att de redan hade den här matchen i tanken. Flera spelare vilades eftersom laget inte har något att spela för i ligan samt att en förlust är nära till hands även om Watford hade ställt bästa laget på plan.

Crystal Palace hade en fin form innan förra helgens match mot rivalen Brighton. Kunde vid vinst ta ett jättekliv ifrån nedflyttningen men en överraskande förlust hemma på Selhurst Park gör att de inte kan släppa ligan än. Men Hogdson har sagt att han vill se framgång i cupen. Han ser så klart vilka åtta lag som är kvar och med lite flyt i lottningen i nästa runda så är en final på Wembley inte långt borta.

Två lag som är är mest underhållande att se på förutom de sex största klubbarna i England. Två lag som vill, och kan, spela en offensiv fotboll. När de möttes för två månader sen på Selhurst Park slutade det med 31 (15-16) i skott.
Jag tycker inte att under 23,5 ska vara favorit i den här matchen. En rätt så låg lina och att då känns det fint värde i att plocka överspelet till dubbla smeten.

Jag spelar över 23,5 skott @2.00 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip