Vi är framme vid FA-cupens kvartsfinaler där Watford tar emot Crystal Palace.
Och här tror jag att vi får två lag som verkligen går för en plats i semifinalen.
Senast mot Man City sparade Watfords tränare Javi Garcia på krutet – Troy Deeney, Craig Cathcart, Jose Holebas och Gerard Deulofeu startade alla på bänken i den ligaförlusten.
Här förväntas alla fyra starta och jag tror på full fart framåt.

Försvarslinjen i Watford ska hyllas. Holebas, Cathcart, Kabasele och Femenia har gjort det bra såhär långt på säsongen. Nollan har till exempel hållits i 5/7 senaste ligamatcher. Dock läckt bakåt i de två senaste, mot Leicester och Man City.
I slutändan blev det en ganska klar förlust mot Man City senast – men det jag väljer att komma ihåg från den matchen var hur mycket bättre Watford såg ut så fort Garcia bytte in Deulofeu och Deeney i den 65:e minuten.
Watfords offensiv har en riktig vass högsta nivå – och ska besegra Crystal Palace här.
På skadelistan finns endast mittfältaren Roberto Pereyra, ännu oklart om han är fit nog att delta. Bästa tillgängliga laget kommer absolut starta här.

Crystal Palace har desto mer att oroa sig över i ligaspelet. En 14:e plats med 33 inspelade poäng – dock "bara" 5 poäng ner till nedflyttningsplatserna.
"The Eagles" är även de inne i ett bra stim. Har framförallt rullat på bra i FA-cupen.
Besegrade Tottenham med 2-0 till exempel.
Har stor potential i laget men jag känner att de inte riktigt har fått den utdelningen truppen förtjänar än. Att starta med Batshuayi, Zaha och Townsend framåt är inte illa pinkat. Men än ser de inte supergiftiga ut tillsammans.
Har dock sett bra ut på bortagräs på senare tid – tre raka vinster mot Burnley (1-3), Leicester (1-4) och Doncaster (0-2).
Mamadou Sakho (MB) är fortfarande skadad tillsammans med Bakary Sako (MF).

Möjliga startelvor
Watford:
Gomes
Holebas, Cathcart, Kabasele, Femenia
Capoue, Doucouré
Hughes, Sema
Deeney, Deulofeu

Crystal Palace:
Hennessey
Aanholt, Tomkins, Kelly, Wan-Bissaka
Schluoo, Milivojevic, Kouyaté
Zaha, Batshuayi, Townsend

Här ser jag Garcias Watford mer motiverade. Crystal Palace må ha besegrat Tottenham i FA-cupen tidigare men jag tycker Watford är seriens just nu bästa "best of the rest". Speciellt vassa mot sämre lag.

SPEL: Watford vinner till 2,40x
2/5 units - hos LeoVegas , Unibet , 888sport

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip