Watford tar emot Leicester under söndagslunchen.

Watford har gjort en fin säsong och kan vid vinst idag gå förbi Wolverhampton som ligger på sjunde plats. Laget fick sig en lektion på Anfield i veckan när man förlorade med 5-0. Aldrig bra att förlora men känns som de kan skaka av sig den förlusten snabbt och se den här matchen på ett positivt sätt.

Leicester har sparkat Puel och Brendan Rodgers plockades in från Celtic. Han fick en bra start när han, på läktaren, fick se sitt nya lag ta en efterlängtad seger hemma mot Brighton. Kan förhoppningsvis ge laget energi med en ny röst i omklädningsrummet.

Det har inte blivit så många skott i deras tidigare matcher men idag tror jag det ändrats. Två lag som ligger i mitten av tabellen vilket gör att spelarna spelar inte med någon större press utan offensiven kan få den plats och prioritering som jag hoppas på. Leicester såg fräschare ut i veckan än tidigare och det sköts mer i den matchen än tidigare matcher laget spelat. Relativt låg lina generellt och med dubbla oddset så tror jag det ska ha bra chans att hitta hem.

Jag spelar Över 22,5 skott @2.00 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip