Watford slåss för överlevnad, Leicester för att säkra Champions League.

Senaste möten
Leicester - Watford 2-0

Watford - Leicester 2-1
Leicester - Watford 2-0

Premier League
3. Leicester 29 16 5 8 58:28 53
17. Watford 29 6 9 14 27:44 27

Watford hemma
14 4 5 5 16:17 17

Formen
F, O, F, V, F

Senaste match
Crystal Palace - Watford 1-0

Leicester borta
14 7 2 5 28:13 23

Formen
O, F, F, V, V

Senaste match
Leicester - Aston Villa 4-0

Det bränns ordentligt för Londonklubben Watford i botten. Man är just nu precis ovan strecket men på samma poäng som Bournemouth som är trea från slutet och bara en pinne före Aston Villa. Detta blir högst troligt en riktigt tuff utmaning för Watford att hålla sig kvar. Med nio matcher kvar är varje match lite av en final och med pressen från vad andra lag gör för resultat så kan vi räkna med mycket känslor från lagen i botten. Samma sak gäller självklart lagen i toppen. Leicester har gjort en kanonsäsong och är just nu trea i Premier League. Man har ganska god marginal ned till femman Man Utd dit det skiljer åtta poäng. Men det kan gå fort.

En torsk här och United tar en seger så är vi nere på fem pinnar. Jag tror definitivt inte att Leicester kommer hit och tar lätt på uppgiften. Snarare tvärt om, och med det här långa uppehållet så kan inget lag vara otaggat på att gå ut och ge max. Som ni hör så tror jag mer på Vardy och grabbarna här. Leicester har dessutom fått tillbaka många skadade spelare under den här perioden vilket kommer till väl användning nu sista tiden. Bennet och Perez osäkra till spel, Amartey out men Brendan Rodgers får tillbaka Maddison, Pereira och Chilwell som alla var skadade innan coronauppehållet. Stor fördel!

Watford tvingas överväga om man ska stressa in Troy Deeney på topp eller börja med honom på bänken med tanke på att han varit borta. Alternativen till honom är dock inte så spännande.

Preliminära elvor (Whoscored)

Watford (4-2-3-1) Foster - Femenia, Kebasele, Cathcart, Masina - Hughes, Cupuone - Sarr, Doucoure, Pereyra - Deeney

Saknar: Deulofey, Janmaat
Osäkra: -

Leicester (4-1-4-1) Schmeichel - Pereira, Evans, Söyuncu, Chilwell - Ndidi - Albrighton, Maddison, Tielemans, Barnes - Vardy

Saknar: Amartey
Osäkra: Bennett, Perez

SPELTIPS
Jag tror på Leicester att vinna till 2.12 hos Casumo , 888sport & Unibet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip