Vi har Premier League redan under tisdagen.
Viasat väljer att visa Watford - Manchester City - och det är den matchen som jag hämtar mitt spel ifrån.

Watford är inne i en formsvacka. En inspelad poäng på de fyra senaste matcher trots att motståndet har varit rätt svagt, med undantag Liverpool. Blev förlust mot Leicester på bortaplan med 2-0. Laget hade inte ett enda skott på mål och fick dessutom Capoue avstängd efter rött kort på övertid.

Manchester City fortsätter att vinna. Det blev visserligen bara kryss mot Lyon förra veckan men med nio segrar på tio matcher så är känslan bra när man ska försöka ta tre poäng mot Watford. Vann i lördags mot Bournemouth med 3-1. Krävdes lite mer än vad det vanligtvis gör men det var inget snack om det. Mest frågan när City skulle avgöra och hur mycket det skulle bli.

Att som lag ha en dålig form och få besök av Man City är ingen bra kombination. Watford har oftast en rolig inställning till sina hemmamatcher men jag tror det kommer bli en defensiv elva som City får möta. 0-11 har Watford på de två senaste mötena mot de ljusblåa på Vicarage Road.

City har inte mosat sina motståndare på slutet och skotten har inte kommit upp i 20+, som laget gjorde i början av säsongen men den här linan tror jag man löser innan matchen är slut. Så bra - enligt mig - att jag investerar lite mer än vanligt.

Jag spelar Manchester City över 15,5 skott @1.83 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip