Dags för andra placerade Manchester City att gästa nedflyttningshotade Watford i den näst sista omgången av Premier League.
Mitt speltips: Manchester City asian Handicap -1.5 till 1.94 gånger degen på bet365 .

Watford kommer till matchen med tre poäng till godo till artonde och nittonde placerade Aston Villa och Bournemouth, Watford har dessutom fördel gällande målskillnaden med de andra två lagen. Föregående veckan var allt annat än bra för hemmalaget som förlorade mot West Ham med 3-1 och även sparkade tränaren Nigel Pearson inför de två avslutande omgångarna ett beslut som blivit mycket ifrågasatt. Innan förlusten senast hade man dock två raka segrar mot Newcastle och Norwich.

City kommer till matchen efter att ganska förvånansvärt torskat FA-cup semin mot Arsenal i helgen. Innan dess har man dock spelat bra och har tre raka vinster i Premier League, där senast hemma mot Bournemouth. Man placerar sig som sagt på en andra plats i ligan utan möjlighet att varken tappa till en tredje eller kliva upp på en första plats.

Ett Watford som verkligen behöver ta poäng för att känna sig trygga inför sista omgången möter ett City som i mitt tycke är klasser bättre. City har spelare som håller högsta klass i Premier League speciellt offensivt med spelare som Jesus, Mahrez och speciellt kanske ligans bästa spelare i De Bruyne. Detta är en match jag ser City vinna enkelt då man har en trupp som har sjukt bra bredd medans Watford är ett bottenlag med mindre slagkraft. Därför blir mitt speltips Manchester City -1.5 asian handicap till 1.94 på bet365 .

Värt att nämna är att de två senaste mötena mellan laget har slutat i City seger med 8-0 och 6-0.

This is the stats tab
This is the post tip