Watford tar emot Manchester United på Vicarage Road och det vi får se här bör vara en match mellan två lag som ger allt för tre poäng. Betyder det att vi får se mål? Ja, jag vill gärna tro det.

Watford har inlett Premier League-spelet sisådär. På elva ligamatcher har hemmalaget skrapat ihop tio poäng och noteras för en målskillnad på 12-19. Just nu har de bara två poäng ner till nedflyttningsplats så i ett tidigt skede på säsongen är Watford i allra högsta grad involverade i bottenstriden. Hemmalaget har dessutom en resultatrad på fyra förluster sett till deras fem senaste, så det är hög tid för dem att försöka bryta den negativa trenden.

Man United kommer med tung 2-0-förlust i bagaget i derbyt mot Manchester City. City var totalt överlägsna och United var inte i närheten av poäng i den matchen. Nu ställs de mot ett Watford som huserar i botten av tabellen och är bortalaget på spelhumör kan det bjudas på show av lirare som Ronaldo och Bruno Fernandes. Senaste gången United gästade Watford här så förlorade de med 2-0. Ska United nu haka på i racet om topp-placering så är det här en uppgift man bör klara av.

SPELTIPS
Jag landar i att över 2,5 mål här är ett vettigt spel.
Watford kämpar för att ta sig uppåt, Uniteds defensiv lämnar mer att önska, samtidigt som gästernas offensiv kan briljera om de är på riktigt bra spelhumör.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip