Dougie Freedman börjar nu få ordning på sitt Crystal Palace och det märks klart och tydligt på spelarna att det är en gammal mordvinnarlegend som tagit över chefsspakarna.
Att Palace dessutom värvat in ett helt nytt anfallspar i den rutinerade räven Steffen Iversen och nygamle James Vaughan betyder att målproduktionen kommer att ligga på en stabil nivå under hela våren.
Om det räcker för att hålla sig kvar?
Självklart!
Så pass dåligt är inte det här laget som många vill framhäva.

Det är på grund av ett bedrövligt bortaspel man är indraget i bottenstriden, och det är ju faktiskt så jävla bedrövligt att det inte finns något försvar.
Men det kan bara bli bättre och ju längre Dr:Freedman (Svindlande Affärer) får basa över detta gäng, desto bättre kommer dom att bli. Och då gäller det att finna överoddsen medan bolagen inte är på tårna.

Och jag ska ju med handen på hjärtat säga att motståndet ikväll skrämmer föga.
Visst, Watford ligger och krigar om en Play Off-plats i dagsläget och det skiljer 15 poäng ner till Crystal Palace i skrivande stund. Men jag kan sätta mitt vitalaste organ på att diffen på 15 poäng är desto mindre när säsongen ska summeras i maj. I grund och botten så är inte Crystal Palace sämre än trötta Watford.

Över fem gånger degen på tvåan är åt helvete för högt.
50-50 i mina ögon.

This is the stats tab
This is the post tip