Spelet innebär vinst om Leicester får fler hörnor eller lika många som West Brom. Skulle West Brom få flest hörnor så blir det förlust.

Alan Pardew har haft det tufft sedan han tog över West Bromwich. Laget har sex raka förluster och har lagt beslag på jumboplatsen i tabellen. Laget har åtta poäng upp till Southampton, med nio matcher kvar att spela. Väldigt mycket talar för att man spelar i Championship nästa säsong. Deras läge blir inte bättre eftersom man har en del spelare på skadelistan. Sturridge, Morrison och Barry missar dagens match. Sedan är även Chadli på väg tillbaka men oklart om han redan är fit för den här matchen. Jonny Evans är även han ett frågetecken till startelvan, då han varit sjuk i veckan.

Leicester har blandat väldigt mycket den här säsongen. Har en tendens att göra sina bästa matcher mot de bättre lagen för att sedan ta lite lätt på uppgiften när bottenlagen står på andra sidan. Det gör att man har ligger på en åttondeplats med åtta poäng upp till Arsenal.

Leicester är småfavoriter till att vinna och för mig borde de vara det när det gäller hörnor också. Med tanke på skadorna hos West Brom så tror jag Leicester kommer ha lite mer boll och bör således skapa fler hörnor.

Jag spelar Leicetser +0,5 hörnor @1.81 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip