The Hawthorns bjuder på fredagsunderhållning och detta genom ligamötet mellan West Bromwich och Nottingham från The Championship!

West Bromwich är just nu tabelltrea och noteras för 33 poäng efter 19 matcher. Hemmalaget har en resultatrad på en trepoängare sett till deras fem senaste och denna kom i omgång 16 då de slog Hull med 1-0 på hemmagräs. Sedan dess har West Brom gjort tre raka i ligan utan vinst och allra senast mäktade de bara med en poäng på bortagräs mot Blackpool i en match som slutade 0-0.

Nottingham har å sin sida genomfört fem raka ligamatcher utan förlust, men samtidigt har bortalaget för kvällen bara en seger på dessa. Resterande fyra har de alltså kryssat sig ur och som tabellen målas upp i skrivandets stund är gästerna på en trygg placering i mitten av tabellen med luft både nedåt och uppåt. Om gästerna ska blanda sig i topp sex-racet är trepoängare ett måste, men att de löser det mot ett West Brom på bortagräs känns inte rimligt.

Hemmalaget förväntas bli spelförande här och jag tror vi får se en matchbild där de går för full pott i jakten på en av de två direktplatser som leder till Premier League-spel nästa säsong.

SPELTIPS
Hemmalaget över 5,5 hörnor är taget till 1.63 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip