Londonderby väntar på söändagen när Arsenal gästar West Ham.
Mitt speltips: Asrsenal vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort. Bethard eller FastBet .

Jag har varit inne på det i ett par införtexter senaste tiden:
Arsenal är bra just nu. Bästa de varit sedan Arteta tog över. Att det blev förlust mot Olympiacos (och ingen särskilt bra prestation heller) fäster jag inte så stor vikt vid egentligen. Hade kontroll på dubbelmötet och skapade dessutom ett gäng målchanser (2.55 mot 0.57 i expected goals till exempel). Slipper nu en jobbig resa och bör därmed kunna förbereda sig på ett bra sätt. Lär bli tre-fyra nya spelare i startelvan jämfört med torsdagsmatchen, så borde vara ett hyfsat fräscht lag som kommer till spel. Bra skadeläge där det nu faktiskt finns rejäl konkurrens på de flesta positonerna. Enda frågetecknet är Saka, som fick kliva av mot Tottenham senast.

I ligaspelet har Arsenal tre riktigt bra prestationer och sju inspelade poäng (Leicester, Burnley och Spurs) i ryggen. 1-1-plumpen mot Burnley var en match Arsenal förtjänade att vinna då de var klart bättre.

Tänkbart lag:
Leno,
Bellerin, Luiz, Gabriel, Tierney,
Xhaka, Partey
Saka (Pepe), Ödegaard, Smith-Rowe
Aubameyang

West Ham kommer från en rätt svag insats mot Man United. Får visserligen tillbaka Lingard (kunde inte spela mot Man United) vilket lär lyfta laget lite. Ligger femma i tabellen, sju pinnar före Arsenal. Men jag tycker väl West Ham fått med sig lite väl mycket poäng många gånger den här säsongen. Många gånger de haft lite medstuds och fått in "enkla" mål via sina fasta situationer. Arsenal är faktiskt rätt bra på att försvara sig mot det och Gunners har också ett rätt bra facit mot West Ham (endast en förlust inbördes senaste elva). Gör väl inte så stor skillnad här, men kan väl knappast vara negativt att ha med sig. Tycker tabellen är lite smickrande för West Ham. Arsenals höst var katastrofal, just nu tycker jag de är ett bättre lag än WH.

För bara en månad sedan ställdes West Ham mot Spurs - då stod de högre i odds än de gör i skrivande stund. Att Arsenal nog är ett bättre lag än Tottenham för dagen tänker nog de flesta. Jag tycker helt enkelt att Arsenaloddset är lockande här. Tror inte de förlorar mot Moyes gäng.

Speltips: Arsenal vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.

This is the stats tab
This is the post tip