Londonderby väntar på onsdagen.
Mitt speltips: Chelsea asian -1. Spelet sitter om det blir tvåmålsseger för Chelsea. Blir push och pengarna tillbaka om det blir uddamålsseger. Förlust på spelet om West Ham nyper en poäng.
1.92 hos bet365 .

Hur ska West Ham ta poäng här undrar jag? I återstarten har de förlorat två matcher i rad med 2-0. Både Wolves och Spurs var klart bättre, tyngre och vassare än West Ham. Moyes gäng kändes inte alls som ett desperat "säkra kontraktet till varje pris-bottenlag" i de matcherna. Kändes snarare dött och nästan oinspirerat. Både Ogbonna och Haller är mest troligt out igen pga sina skadeproblem och det är två tunga avbräck.

Tänkbart lag:
Fabianski
Fredericks, Diop, Balbuena Cresswell,
Soucek, Rice, Noble
Bowen, Antonio, Fornals

Chelsea ångar på. Tre raka uddamålssegrar i återstarten. Tycker de körde över Aston Villa totalt, gjorde sedan en bra prestation mot Man City förra veckan. Följde upp det med att slå ut Leicester på bortaplan i FA-cupen i en match där Chelsea roterade in fem-sex spelare. Får bara två vilodagar inför den här matchen, men har en bred trupp och vilade som sagt en del spelare mot Leicester. Kommer säkerligen få in fem-sex fräscha spelare här. Tycker de ser väldigt bra ut för dagen. Tänkbart lag:

Kepa,
Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Alonso
Kante, Kovacic
Willian, Mount, Pulisic
Abraham

West Ham vann på Stamford Bridge tidigare den här säsongen och har rätt bra statistik på Chelsea senaste åren. Men jag tycker väldigt lite talar för dem här. De känns inte alls på gång, snarare tvärtom. Samtidigt är Chelsea inne i ett bra flow och går en viktig kamp om CL-platserna där det finns minimalt med utrymme för poängtapp i en sån här match. Skiljer en klass mellan lagen här och jag ser Chelsea vinna rätt bekvämt.

Speltips West Ham vs Chelsea:
Chelsea med asian handicap -1. Odds 1.92 hos bet365 .

0-2 eller 1-3?

This is the stats tab
This is the post tip