David Moyes och hans West Ham United vill återvända till vinnarspåret när de gästas av Crystal Palace på Londons Olympiastadion i den engelska Premier League. Hittills har West Ham gjort en mindre bra säsong ligger på en trettonde plats i tabellen. De kan så mycket mer och har en stark trupp med en massa landslagsspelare. Crystal Palace parkerar precis i mitten av tabellen och har ännu inte någon seger på bortaplan. Med ett uselt bortafacit blir det svårt att resa hem med några poäng alls i behåll.

Visst går det att argumentera för att West Ham har överpresterat under de två senaste säsonger - där de har slutat sexa och sjua. Dock är det inte heller någon tillfällighet, med tanke på spetskompetensen i truppen. Även om målet inte är en Champions League plats så är förhoppningen det, även om det är tio poäng upp till fyran Newcastle. Formen är fin med tre segrar på de fyra senaste matcher, i alla tävlingssammanhang. I veckan blev det en 3 - 0 seger över FCSB i Rumänien, i Europa Conference League, med ett reservbetonat lag.

Efter tolv omgångar har Crystal Palace fyra segrar och lika många kryss och förluster. Formen är bra då segrar har tagits - fast bara på hemmagräs. På resande fot har det blivit tre poäng på fem försök. Att Crystal Palace är ett starkt hemmalag är en sak. Dock sviker bortaspelet dem rejält, där de har trubbel med att näta på motståndarna. Tränaren Patrick Vieira har ett par avbräck i Odsonne Edouard, Cheick Doucoure, James McArthur och Chris Richards. Wilfried Zaha är dock i högform med fem fullträffar.

Efter ligaförlusten sist mot Manchester United kommer West Ham spelarna att vara ute efter revansch. En reaktion kan mycket väl komma direkt mot ett bortasvagt lag som Crystal Palace. Därmed blir det ett spel på en rak hemmaseger i matchen. Till dubbla degen i odds.

Speltips West Ham - Crystal Palace:
1. Odds 2.00 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - West Ham:
Alphonse Areola, Aaron Cresswell, Kurt Zouma, Craig Dawson, Thilo Kehrer, Declan Rice, Tomas Soucek, Said Benrahma, Flynn Downes, Jarrod Bowen & Gianluca Scamacca.

Preliminär startelva - Crystal Palace:
Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Marc Guehi, Tyrick Mitchell, Jeffrey Schlupp, Cheick Oumar Doucoure, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Wilfried Zaha & Michael Olise.
---

This is the stats tab
This is the post tip