West Ham kan gå upp till CL-plats om laget vinner idag.

Hemmalaget har sett väldigt bra ut under hela säsongen och förra matchen mot Man City var inget undantag. Skapade kvalificerade chanser och blev inte tillbakapressade som många andra lag när de möter Man City. West Ham kan vara ett lag som i normala fall kan slåss om EL-platserna om de har en bra säsong. Nu har de en bra möjlighet till Champions League och det kan dröja länge innan de får ett liknande läge igen.

Leeds har gjort det bra som nykomlingar och ska vara trygga i mitten av tabellen. Ska bli intressant att se när säsongen går in i den sista delen om Leeds klarar hålla uppe deras spelidé och har energin för den. Tidigare år i Championship har de alltid haft något att spela för medan den här säsongen så lär det bli en placering i mitten.

West Ham var det klart bättre laget när lagen möttes i december. Spelade sig ur pressen på ett bra sätt och skapa många chanser. West Ham tycker jag har blivit ett snäpp bättre medan Leeds går åt andra hållet. Står mycket på spel för hemmalaget och det tillsammans med mer kvalité tror jag väger över till deras fördel.

Jag spelar West Ham under 7,5 insparkar @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip