Liverpool kan ta ytterligare ett kliv mot säkrad ligatitel på onsdagen. Bortamatch mot West Ham väntar.
Mitt speltips: Salah att göra mål i matchen.
Odds 2.02 hos Casumo , LeoVegas och Unibet .

Hcp-linan är i skrivande stund -1,5 på Liverpool. Vad gäller totalt antal mål i matchen är över 3 mål asian favorit. Så marknaden väntar sig 2-3 Liverpool-mål här, vilket känns klart rimligt. Laget har varit ruskigt bra senaste månaderna och Salah har sett väldigt giftig ut. Om han stundtals kanske inte varit lika bra som tidigare säsonger så har han verkligen växlat upp nu. Kom till sex avslut mot Wolves och snittar fyra skott per match i ligan. Med Sadio Mane skadad lär Salah behöva ta ännu större ansvar än normalt och egyptiern lär sökas ännu mer än normalt i de offensiva lägena. Tycker han kändes väldigt farlig mot Wolves.

Given straffskytt är han också.

West Ham släppte in fyra mål mot Leicester senast. Defensiven såg rätt bedrövlig ut och de följde upp den matchen med att åka ur FA-cupen mot ett reservbetonat West Bromwich. Släpper i match efter match till höga xG-siffror - vilket är ett tecken på att motståndarna tillåts skapa bra målchanser. Släppt in femte mest mål i ligan och är näst sämst när det gäller xGa. "Borde" ha släppt in näst flest mål alltså. Svårt att se någon lösning i sikte på kort sikt. I år har man:
- Fem insläppta hemma mot Man City.
- Tre insläppta hemma mot Arsenal och Spurs.
- Visserligen nollor mot Chelsea och Man United, men det är snarare undantag och framför allt mot Chelsea borde West Ham släppt in minst två mål sett till hur spelet såg ut.
Har återigen frågetecken runt Fabianski - stort avbräck om han ej kommer till spel.

Jag spelar sällan målskyttespel, men när oddset är högre på att Salah gör mål jämfört med -1,5 tycker jag det känns spelvärt. Krävs minst två Liverpool-mål för att lösa en -1,5-lina och det känns mycket tveksamt att Salah inte gör minst ett av målen i så fall nu när Mane saknas. Tror -1,5 på Pool också är ett bra spel, men kan också se 2-1 till bortalaget som ett rätt tänkbart resultat. West Ham är inte ofarliga offensivt och Haller kan blixtra till och göra ett mål. Svårt att se Liverpool göra färre än två mål hursomhelst och då ska Salah ha mycket bra chans att göra minst ett av dessa.

Speltips: Salah att göra mål i matchen - odds 2.02 hos Casumo , LeoVegas och Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip