Solskjaers Manchester United fortsätter att kämpa – och maskineriet ser slitet ut! Det är aldrig några självklarheter från Uniteds sida. Det är alltid på håret, som vinsten senast mot Leicester. Nu väntar West Ham i en tuff bortamatch och jag gillar förutsättningarna för ett kryss här. Jag testar oavgjort till 3,60 hos bet365 !

Solskjaer har fortfarande lite skadeproblem i samtliga lagdelarna. Viktiga pjäser som Paul Pogba, Anthony Martial och Luke Shaw är alla skadade och missar dagens match här.
Senaste på Uniteds match prickade vi in Mason Greenwood so målskytt och nu när Martial är skadad är det inte helt otänkbart att Solskjaer slänger in 17-åringen från start.
Backlinjen med Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire och Young får ändå ses som vass (bortsett från ersättaren Young) och försvaret är klart bättre och effektivare än offensiven. De som ska göra det framåt går kräftgång samtidigt som Rashford får för sig att han är den som ska göra allt själv helt plötsligt. Höll alldeles för länge i bollen mot Astana, flertal gånger om.

West Hams inledning på säsongen är inte fy skam. Inledde med en torsk mot City men än länge har det bara blivit en förlust.
Hela mittfältet och framåt med Rice, Noble, Lanzini, Anderson och nyförvärvet från Tyskland Haller tycker jag sett jättebra ut då de har hittat samarbetet.
Försvaret har lite att jobba på. Mittbacken Ogbonna och Fredericks på kanten kan inte spela hela säsongen.
Nu står Pellegrini och hans West Ham obesegrade i deras fem senaste tävlingsmatcher och det ser ut som laget har "hittat" varandra.
Har vänsteryttern Arthur Masuaku avstängd då han fick syna rött senast.

Möjliga startelvor
West Ham; Fabianski – Fredericks, Ogbonna, Diop, Zabaleta – Noble, Rice – Yarmalenko, Lanzini, Anderson – Haller
Man Utd: Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young – Pereira, Matic, McTominay – James, Greenwood, Rashford

Statistik som pekar på Uniteds offensiva problem; laget har bara gjort fler än ett mål i tre av deras senaste 18 matcher. Defensivt är United aningen bättre och därav tror jag att denna match mot West Ham kommer stå och väga. Det bli tajt.

SPEL: Oavgjort till 3,60
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip