West Ham under 9,5 skott spelas när Londonklubben får besök av de ljusblåa från Manchester.

West Ham har haft fullt upp i sommar med spelare som lämnat men även med att köpa spelare. Andy Caroll har lämnat men framför allt har den österrikiska stjärnan Marko Arnautovic tackat för sig och med honom lämnar ett lucka i offensiven. En kontroversiell spelare men när han var på spelhumör så fick vi se fotboll i yttersta världsklass. Londonlaget har gjort att försök att täppa till luckan genom att ta in Sébastian Haller och Pablo Fornals. Offensiven på pappret är bra och ska räcka långt i årets upplaga av PL men i premiären mot ligamästarna så tror jag hemmalaget kommer få problem.

Manchester City fick en bra match som uppladdning i söndags när de mötte Liverpool på Wembley. Det såg inte helt fläckfritt ut men det var fortfarande en bra insats av Peps gäng. Skulle förvåna mig om man kastar bort den här premiären. Är klassen bättre och finns fokus på rätt sak så hänger man av West Ham som de gjorde förra säsongen på London Stadium.

City kommer väl förberedda och med ett lag där de flesta spelade förra året, slipper problemet med att det ska testas och spelas in något nytt system. West Ham däremot känns inte lika klara med sin elva och det kan nog ta ett tag för Pellegrini innan han får kläm på hur han vill formera sitt lag.

Tio skott mot City är en hög lina. Det var inte många lag som klarade den förra säsongen när Manchesterlaget stod på andra sidan. Att West Ham ska klara det ser jag inte som lika troligt som oddset säger.

Jag spelar West Ham under 9,5 skott @1.64 hos Nordicbet eller Betsson med 3u. Finns till liknande odds även hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip