West Ham - Newcastle ställs emot varandra på London Stadium.

West Ham har spelat in 36 poäng med tio omgångar kvar. Det ska inte vara någon fara för nedflyttning utan det är ett hemmalag som kan spela utan press. Laget kommer från förlust med ursäktas av att det var mot Man City på Etihad. Hemmaformen är mycket fin med bl.a. poäng mot Liverpool och vinst mot Arsenal under de senaste veckorna.

Newcastle har tagit ett stort kliv bort från botten. Det är fortsatt en lång väg att gå för Benitez men poängen som laget tog i februari kan komma att vara nyckeln till att det blir Premier League även nästa säsong. Miguel Almiron har fått den starten som både han och laget behövde. Inte blivit något mål än men fyller en lucka i Newcastles offensiv som funnits.

Jag köper inte den här linan som bolagen har satt. I Newcastles matcher har det gått över den här linan 2/28 matcher i ligan. Visserligen lite fler skott på mål i West Hams matcher men facit på de 12 senaste matcher är att två har gått över. Det slutade 4-4 i skott på mål i Newcastle. Kan det bli åtta idag igen?

Jag spelar under 10,5 skott på mål @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip