Premier League är jämnare – exklusive Manchester City – än på flera, flera år.
Att spela på lag med energi är rätt melodi.
Det såg vi inte minst i söndags då Fulham tog "sista" chansen och slog Everton helt rättvist på bortaplan med 2–0.
Här har vi en liknande fajt.
Ett bottenlag mot ett lag som hoppas på Europaspel.
Och som jag gjorde i går med Fulham (reken blev på över 3,5 hörnor) vill jag här stormvarna för underdogen.

Sheffield United förstörde så klart mer eller mindre sin säsong med en bedrövlig höst. Men under 2021 har det sett klart bättre ut och nu när laget inte har ett smack att förlora har man faktiskt vunnit sex av de nio senaste matcherna!
Förlusterna har varit knappa och kommit mot Tottenham, Man City och Chelsea.
Så Sheffield United skulle jag säga är i toppslag.

Man vet om läget och går liksom inte längre för att spela 0–0 – det är bara segrar som räknas och jag tror på samma inställning i kväll igen; all in.

West Ham?
Har gjort en mycket stark säsong, men blandar och ger på slutet. Var bara blekt mot Liverpool FC (1–3) och Fulham (0–0, borde sett till spelet förlorat) och föll senast efter förlängning mot Manchester United i FA-cupen.
Den torsken blev dessutom kostsam då man fick ett gäng skador i den fajten. Mittbacken Angelo Ogbonna (23/2) blev värst drabbad ihop med offensive Andriy Yarmolenko (14/0). Båda fick sådana smällar att de inte kan spela i kväll, skadad i cupen blev även Issa Diop, men han kan sannolikt spela i kväll.

Övriga på skadelistan är Arthur Masuaku, Fabian Balbuena medan tunge forwarden Michail Antonio taxeras som ett frågetecken.
Angelo Ogbonna skada är så klart värst, men även det att jag tycker West Ham inte ser lika energifyllt ut gör att jag tycker tvåan är intressant till 5.25 i odds hos bet365 .

Sheffield United har liksom läget – och har som sagt sett både hungrigt och starkt ut på slutet. Laget var även på vippen att ordna sen pinne mot Chelsea, men Billy Sharps cykelspark räckte inte hela vägen.

Ta chansen, nu The Blades!

Troliga elvor Sportsgambler.com.
West Ham United: Fabianski; Coufal, Dawson, Rice, Cresswell; Noble, Soucek; Bowen, Lingard, Benrahma; Antonio
Sheffield United possible starting lineup: Ramsdale; Basham, Egan, Ampadu; Lowe, Lundstram, Norwood, Fleck, Bogle; McGoldrick, McBurnie.

This is the stats tab
This is the post tip