Wolfsburg lirade Europa League i torsdags och har en rätt tunn trupp just nu. Samtidigt som Hoffenheim har problem framåt.

Förra säsongen
Hoffenheim - Wolfsburg 1-4
Wolfsburg - Hoffenheim 2-2

BUNDESLIGA
8. Wolfsburg 4 2 2 0 7:3 8
13. Hoffenheim 4 1 1 2 3:6 4

Wolfsburg - Köln 2-1
Hertha - Wolfsburg 0-3
Wolfsburg - Paderborn 1-1
Fortuna Dusselforf - Wolfsburg 1-1

Frankfurt - Hoffenheim 1-0
Hoffenheim - Werder Bremen 3-2
Leverkusen - Hoffenheim 0-0
Hoffenheim - Freiburg 0-3

Hoffenheim saknar verkligen Andrej Kramaric som gjort att anfallet den här säsongen känts trubbigt. Tre av fyra matcher har man gått mållösa av planen och nu möter man ett tufft motstånd på bortaplan. Jag tror inte att man vill bjuda Wolfsburg på för mycket här inte. Offensive mittfältaren Zuber är även han out vilket inte gör saker och ting lättare. För Wolfsburgs del har säsongen hittills startat rätt bra.

Två segrar mot Köln och Hertha följt av två raka kryss mot Paderborn och Fortuna (1-1 och 1-1). I torsdags spelade man Europa League och vann med 3-1 mot Olaksandria från Ukraina. Här hemma bör man helt klart vara favoriter men det är också så att man får slita på i stort sätt samma lag. Det är en hel del frånvaro i Wolfsburg så bänken är inte den bästa. Brooks, Koen Casteels, Daniel Ginczek, Xaver Schlager och Ignacio Camacho är alla skadade. Även om det blev målkalas mellan lagen i fjol så tror jag inte på samma utveckling här. Hoffenheim kommer spela defensivt och hoppas på det bästa framåt. Samtidigt som Wolfsburg kan vara lite slitna från spel i veckan. Två lag som gått under en hel del på slutet eller som haft delvis eller mycket svårt med målskyttet. Jag gillar underspelet.

Preliminära elvor (Bundesliga)

Wolfsburg: Pervan – Knoche, Guilavogui (c), Tisserand – William, Gerhardt, Arnold, Roussillon – Mehmedi, Brekalo – Weghorst

Out: Brooks (hamstring), Camacho (ankle), Casteels (shin), Ginczek (back), Schlager (broken ankle)
Doubtful: Otavio (match fitness)

Hoffenheim: Baumann – Posch, Vogt (c), Hübner – Kaderabek, Rudy, Geiger, Stafylidis – Skov, Belfodil, Bebou

Out: Samassekou (hamstring), Zuber (bruised foot)
Doubtful: Kramaric (knee), Ochs (ankle)

SPELTIPS
Jag spelar under 3,5 mål till 1.61 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport (3/5 units).

Unibet livestreamar matchen.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip