Wolves tar emot Everton hemma på Molineux Stadium och detta är sista matchen ut från Premier League denna omgång.

Hemmalaget ser ut att bli favoriter här och jag köper det. Wolves kommer med en resultatrad på fyra raka utan förlust där de kryssade senast, men innan det hade laget tre raka vinster.
I Premier League-tabellen har hemmalaget sakta men säkert börjat avancera. Som tabellen målas upp just nu är Wolves på en elfte plats med 13 poäng på kontot och en målskillnad på 9-9.

Gästande Everton är tabellnia, en poäng före Wolverhampton. För deras del är det med en målskillnad på 15-14 efter nio omgångar och resultatraden är fyra vinster, två oavgjorda och tre förluster.
Bortalaget kommer till Molineux Stadium med tveksam form. Förra omgången åkte de på en rejäl smäll hemma mot Watford där de förlorade med 5-2 och omgången innan det var West Ham på besök och då föll Everton med 1-0.

Ser vi till hur det har sett ut i de fem senaste på Molineux Stadium mellan dessa lag så har Everton två vinster, en förlust och två oavgjorda. Nu är känslan dock att hemmalaget är i bättre slag för dagen och då tror jag också att de har störst chans till seger.

SPELTIPS
Wolves +0 (asian) / Wolves (draw no bet) till 1.60 hos bet365 blir valet från min sida.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip