Lördagens sista match från England får vi från Molineux, där Wolverhampton får besök av Ole Gunnar Solskjaers United.

Wolverhampton har redan slagit ut Liverpool, och det är ett lag som kan fokusera 100% på cupen eftersom laget inte kan ta sig upp på en Europaplats i ligan. Wolverhampton har kapaciteten till att gå vidare men det krävs en felfri match. Jag tycker laget har sett trötta ut den senaste månaden. De fick med sig en poäng från Stamford Bridge förra helgen och trots en sen kvittering av Hazard så när man summerar hela matchen får Wolves vara nöjda med den poängen. Skotten slutade 22-2 till Chelsea.

Manchester United har fortsatt skadeproblem. Samtidigt som Young och Lingard är tillbaka i träning och aktuella för matchen, har Lukaku skadat foten och kommer inte till spel i kväll. Förlorade förra helgen mot Arsenal, trots att jag tyckte de gjorde en av säsongens bästa matcher. Fina kombinationer som borde resulterat i mål men ineffektivitet och lite stolpe ut gjorde att Leno fick hålla nollan i Arsenals mål.

Får vi se ett United som kommer lika inspirerade som förra helgen så känns tolv skott mot Wolverhampton som ett bra spel. Wolves motståndare har gått över linan i fyra av de fem senaste matcherna, och då har matcherna varit emot: Chelsea, Cardiff, Huddersfield, Bournemouth och Bristol City.

Jag spelar Man United över 11,5 skott @1.72 med 3u hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip