Argentina över 13,5 skott i mötet mot Kroatien spelas.

Messis Argentina fick endast 1-1 mot Island. Man hade stort bollinnehav och sköt väldigt mycket. 26 skott fick man iväg, varav 7 på mål. Men man spelade lite för mycket centralt. Att Higuain bara fick några minuter tycker jag var helt fel då hans styrka i boxen hade behövts. Blev ganska lättlästa när man försökte nå Messi hela tiden, förstår att han ska ha mycket boll men finns andra spelare som också klarar av att avsluta i detta stjärnspäckade Argentina.

Kroatien spelade bort Nigeria i premiären med 2-0. Man gjorde det som krävdes och tog poängen som är viktigast. Men spelet såg inte klockrent ut och jag tror man kommer lägga sig på försvarsspel i den här matchen. En poäng är väldigt viktig för då räcker en vinst mot Island i sista matchen för att vinna gruppen.

Nigeria klarade den här linan med sina 14 skott mot Kroatien. Argentina skjuter i stort sett på allt. Båda mittbackarna, Rojo och Otamendi, klev fram några meter in på offensiv planhalva för att avlossa bössan. Även om den sedan hamnar på rad 28 plats 71 så räknas det lika mycket som ett skott.

Argentina behöver ta tre poäng för att vinna gruppen så räkna med att man kommer vilja gå framåt och då känns 13,5 något skott för lågt för att inte testa.

Jag spelar Argentina över 13,5 skott @1.90 hos LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip