Belgien +1 asian hörnor spelas hos bet365
Vinst om Belgien får fler eller lika många hörnor som Brasilien.
Pengarna tillbaka om Brasilien får exakt en hörna mer.
Förlust om Brasilien får två eller fler hörnor.

Kvartsfinal nummer två står Brasilien för tillsammans med Belgien, kanske den mest intressanta av de fyra kvartsfinalerna om man inte sympatiserar med någon av de åtta lag som är kvar i turneringen.

Brasilien har varit helt okej under turneringen. Det har inte varit utklassning där man lekt hem någonting, utan laget har fått slita och verkligen visat att man faktiskt klarar pressen som ligger på axlarna. Man skapade en hel del hörnor mot Mexiko (8st) men det var en match som svängde väldigt mycket, det lär inte den här matchen göra. Tycker Brasilien generellt inte är ett typsikt hörnlag. Man spelar rätt mycket framåt och vill inte ha något huvudspel på Jesus i mitten, dessutom så spelar Neymar oftast till vänster, vilket gör att han viker in i banan för att få skott med sin högerfot istället för att driva ned den längst kanten.

Belgien tycker jag har ett väldigt roligt lag och händer oftast väldigt mycket när laget spelar. Undvek fiasko mot Japan efter tre sena mål av belgarna. Behöver upp ett snäpp om man ska rubba Brasilien, en nivå som Roberto Martinez lag har men som vi knappt fått se under mästerskapet. Hörnor däremot har vi - som vanligt - fått se när Belgien sparkar boll (hade tio senast mot Japan). Spelar lite likt Brasilien med spelare som gärna tar en steg in i planen men eftersom man spelar med tre mittbackar blir ytterbackarna halvt som mittfältare som gärna fyller på. Till skillnad från Brasilien har Belgien en stor stark spelare i luften som gärna föredrar när han får sätta pannan till i straffområdet. Romelu Lukaku är vrålstark där inne och Thiago Silva kommer få kämpa för att hålla Lukaku ur spel.

Jag skulle nog säga att hörnorna kan gå lite hur som helst. 50/50 vem som kommer få mest hörnor i den här matchen. När vi erbjuds +1 asian hcp på ett av lagen kliver vi in.

Jag spelar Belgien +1 hörnor asian @1.825 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting


This is the stats tab
This is the post tip