Över 2.5 mål i Brasilien-Belgien som spelas hos LeoVegas till 2.02.

Vilken fredagskaramell vi har att se fram emot här. En oviss match det inte går att missa.

Belgien höll nollan i två matcher i gruppspelet: mot usla Panama och roterande England. Släppte in två mål mot Tunisien och Japan. Förutom de två målen skapade japanerna flera andra chanser. Det belgiska försvaret känns knappast omöjligt. Finns framför allt ytor bakom vänsterwingern Carrasco.

Inför matchen har Martinez aviserat att hans lag behöver "power", vilket kanske var en subtil vink om att Fellaini får en start här. Krull-Marre gjorde ett bra inhopp mot Japan, i en matchbild som var klippt och skuren för honom. Här undrar jag om han inte kommer bli rätt brutalt avslöjad om han får starta. Han är hurosmhelst ett bra vapen i offensivt straffområde på fasta situationer och vid de tillfällen han hinner fylla på vid inläggslägen.

Och som Mexiko kom till bra inläggslägen senast. Matade på med en hel del inlägg från lovande lägen, men de saknade killer-instinkt framför mål - vilket Belgien borde ha (Lukaku m.fl.).

Tänkbar Belg-elva:
Courtois; Alderweireld, Kompany, Vertonghen; Meunier, Fellaini, Witsel, Carrasco; De Bruyne, Hazard; Lukaku

Brasilien går väldigt sällan mållösa av banan. Att de saknar Marcelo + Alves på ytterbackspositionerna är försvagande, men samtidigt har de tillräcklig spets för att såra Belgien. Bara släppt in ett mål hittils i VM, vilket är lågt sett till hur pass bra målchanser motståndarna haft. Och nu senast var Mexiko en bra anfallare ifrån att hota brassarna på allvar.

Tänkbar Brasse-elva:
Alisson; Fagner, Miranda, Silva; Luis; Paulinho, Fernandinho, Coutinho; Willian, Jesus, Neymar

Kan se bägge lagen näta här. Det som talar emot en målrik match är såklart att det är en VM-kvartsfinal med allt vad det innebär. Men bägge lagen känns betydligt bättre framåt än bakåt, så jag har svårt att se det här bli målsnålt och tajt.

2-1 åt något håll?

This is the stats tab
This is the post tip