Brasilien möter Costa Rica i andra omgången i grupp E. Matchen spelas på Krestovskij stadion. Övriga lag i gruppen är Schweiz och Serbien.

Brasilien är storfavoriter i grupp E och man är även favoriter till att vinna hem hela fotbolls VM 2018 (5,50. Leo Vegas). Man har en trupp som reser till Ryssland som är fullproppad med världsstjärnor. Där den stora fixstjärnan givetvis är Neymar (PSG), han leder sitt klubblag till framgång och tanken är att han ska göra detsamma nu
för sitt land i Ryssland. Andra spelare som också kan nämnas ur den Brasilianska VM truppen är, Marcelo (Real Madrid) och Phillippe Coutionho (Barcelona) två spelare vi kommer få njuta mycket av i sommarens fotbollsmästerskap.

Costa Rica kommer få det tufft i Ryssland. Visserligen har man gjort det bra i kvalet, men nu väntar tre väldigt jobbiga gruppspelsmatcher i grupp E. Även om man har världsmålvakten Kaylor Navas (Real Madrid) i målet så är det svårt för honom att själv kunna stoppa Brasilien och deras världsstjärnor.

Brasilien övertygade även i det sydamerikanska kvalet, där man slutade hela 10p före tvåan Uruguay och man hade även 30 plusmål när kvalet summerades. Att man kommer vinna denna match känns som en självklarhet, frågan är bara med hur mycket? Tycker att oddset på Brasilien gör mål i båda halvlekarna sticker ut.. 1,86 på att Naymar och gänget går in i pausvila i ledning, för att sen utöka den emot ett tröttkört Costa Rica?? Givet!!..

3-0??

Speltips: Brasilien mål i båda halvlekarna – odds 1.86 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip