Spelet innebär vinst vid nio skott på mål eller färre.
Pengarna tillbaka vid exakt tio.
Förlust om det blir elva eller fler.

Brasilien var en besvikelse i premiären. Man började piggt och tryckte ner Schweiz långt ner på deras egna planhalva, men efter Coutinhos vackra 1-0-mål så började man slappna av och bjöd in Schweiz i matchen igen. 1-1 kom på en hörna och efter det hade Brasilien svårt att växla upp i tempo. Ska man vinna gruppen så är det här en match som ska innebära tre poäng.

Costa Rica började mästerskapet med en 1-0-förlust mot Serbien. Laget hade behövt poäng där för att ha en ärlig chans att ta sig vidare. Nu krävs det troligtvis seger mot Brasilien och Schweiz - och det kommer inte hända.

Vi har sett den här matchtypen i många matcher under mästerskapets första vecka. Det ena laget är betydligt bättre på pappret och det blir en ganska tråkig tillställning när ett lag endast fokuserar på att försvara. Eftersom vi inte får något böljande spel så är det många spelare som täcker och det är svårt att ta sig igenom till några farliga lägen.

Det är en match som har gått över den här linan - Tyskland - Mexiko slutade med 13 skott på mål. Detta mycket tack vare att båda lagen ville framåt och det gick rakt på mål (framför allt i första halvlek).

Brasilien vinner det här med någon boll men tror skotten går under den här linan. För att jämföra med bet365 som under 7,5 till 1.72.

Jag spelar under 10 skott på mål @1.80 hos FastBet och Bethard med 6u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip