Brasilien -1,0 klickas till 1.91 hos FastBet . Alltså pengarna åter om brassarna vinner med uddamålet.

Fotbolls-VM går in i en ny fas. Nu är det vinna eller försvinna som gäller!
Såhär har vägen fram till åttondelsfinalen sett ut för brassarna och mexarna:

Gruppspelet
Brasilien - Schweiz 1-1
Brasilien - Costa Rica 2-0
Brasilien - Serbien 2-0

Mexiko - Tyskland 1-0
Mexiko - Sydkorea 2-1
Mexiko - Sverige 0-3

Enligt oddsen var Brasilien den tydligaste guldfavoriten inför VM.
Seleção inledde dock mästerskapet ganska trögt i premiären mot Schweiz, där det kändes lite som om sydamerikanerna gick på halvfart.
I de två senaste matcherna har det dock sett bättre ut i mitt tycke, i synnerhet i den senaste matchen mot Serbien som var nästintill en perfekt insats.
Tite har ett föredömligt spelarmaterial som jag personligen håller betydligt högre än vad som presenterades 2014. Det finns världsspelare i varje lagdel och nu när Tyskland är utslaget finns det väl egentligen ingenting som talar emot brassarna?

Utan att låta allt för krass tvivlar jag på Mexiko lite. Segern mot Tyskland höjdes till skyarna, med allt rätt! Men hur bra var egentligen Tyskland?
Mot Sydkorea tyckte jag inte alls Mexiko kom upp i samma nivå, och den senaste matchen mot Sverige ska vi inte tala om. Blågult körde som ni alla såg över de grönvitröda med 3-0!
Mexiko trivs dock bättre mot motstånd där laget slipper föra matchen och ligga på rulle. Något som skulle kunna tala för Mexiko mot Brasilien. Men det är väl det enda?

Jag tycker Brasilien har växlat upp match efter match under mästerskapet, och med tanke på att Mexiko besegrade Tyskland och därmed avancerade från gruppen så bör Brasilien vara väl förvarnade. Således ingen underskattning?

Mexiko har gått till åttondelsfinal 94,98,02,06,10,14 och nu 2018. Samtliga åttondelsfinaler har förlorats, och jag tycker mycket talar för att man får ge sig även det här mästerskapet innan kvartsfinalerna sparkar igång.

Det bör trots allt vara viss klasskillnad här i mitt tycke!

This is the stats tab
This is the post tip