Favoriten Brasilien kliver in i turneringen mot Schweiz. Jag tror att brassarna tar en bekväm seger med minst två mål.

Brasilien har ett väldigt komplett lag. Kan tycka att man tidigare har haft lite för mycket fokus på offensiven och att man inte haft den defensiven som krävs för att gå hela vägen i mästerskap. Men till den här sommaren så känns det som att kan bära ända fram till finalen. Man spelade förra helgen mot Österrike i en träningsmatch - det blev vinst med 3-0. Laget har hållit nollan i fem raka matcher, trots att samtliga varit träningsmatcher är det imponerande då motståndet var klass i form av Kroatien, Tyskland och England.

Schweiz ska främst fokusera på andraplatsen i gruppen. Där är det väldigt jämnt mellan Schweiz och Serbien om vem som får hänga med Brasilien till åttondelsfinal. Man mötte Japan i genrepet och vann med 2-0 efter bl.a. ett straffmål. Bra utdelning av Schweizarna då man endast hade två skott på mål. Har ett rätt så jämnt lag överlag, spelarna som sticker ut är Arsenalspelarna Xhaka och Lichtsteiner.

Brasilien känns oerhört bra och känns som det finns harmoni i gruppen när man går in i mästerskapet. Jag tror inte Schweiz har så mycket att sätta emot, utan det gäller mer för dem att fokusera på Serbien och Costa Rica för avancemang.

Jag spelar Brasilien -1,5 @2.28 hos Bethard med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip