Argentina floppade men det tror jag inte att brassarna gör i premiären mot Schweiz.

Uppladdningen
Japan - Brasilien 1-3
England - Brasilien 0-0
Ryssland - Brasilien 0-3
Tyskland - Brasilien 0-1
Brasilien - Kroatien 2-0
Österrike - Brasilien 0-3

Grekland - Schweiz 0-1
Schweiz - Panama 6-0
Spanien - Schweiz 1-1
Schweiz - Japan 2-0

Ja, Brasiliens trupp är helt magisk och det kommer sitta otroliga spelare på bänken. Ska man tro Whoscoreds elva så hamnar till exempel Douglas Costa, Filipe Luis, Fernandinho och Marquinhos på sidan. Det är en bra bänk det. Brasilien har sett väldigt fina ut inför VM och har nu fem raka matcher utan insläppt mål, fyra raka segrar, och inte mot vilka brödgäng som helst. Ryssland, Tyskland, Kroatien och senast 3-0 mot Österrike. Ganska bra stats. Neymar kan nog vara med och slåss om skytteligan för på hans kant kommer det blåsa, storma och blixtra på samma gång. Även om Schweiz får bort honom hyfsat ur matchen så kommer det i sin tur att öppna ytor för andra.

Jag har svårt att se Brasilien inte vinna här - och då är inte Schweiz ett dåligt lag. Xhaka, Behrami, Shaqiri mfl. Men jag tror helt enkelt inte man kommer att räcka till i den här matchen. Mer än så behövs det inte sägas. Brasilien är så stabila just nu och har så många klasspelare att jag tror att det kommer visa sig redan i första omgången - hur pass mycket de är att räkna med hela vägen i det här VM-slutspelet.

Preliminära elvor!:

Brassarna (4-3-3) Alisson - Danilo, Silva, Miranda, Marcelo - Paulinho, Casemiro, Coutinho - Willian, Jesus, Neymar

Schweiz (4-2-3-1) Sommer - Lichtsteiner, Schär, Akanji, Rodriguez - Behrami, Xhaka - Shaqiri, Freuler, Zuber - Seferovic

SPELTIPS
Jag tror att brassarna kan gå hela vägen och den vägen börjar denna söndag. Spelar Brasilien att vinna och hålla nollan till 2.20 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip