I den sista åttondelsfinalen ställs Colombia mot England.

Colombia inledde mästerskapet med ett rött kort och straff emot sig efter bara några få minuter mot Japan. Man kvitterade men det slutade med förlust för de gulklädda. Det var upp till bevis mot Polen - och som man gjorde det. Spelade, i stora delar, ut Polen och vann enkelt med 3-0. I sista gruppspelsmatchen väntade Senegal, där dröjde det långt in i matchen innan man kunde göra det enda målet och säkra en fortsatt VM-resa.

England har haft en betydligt enklare resa genom gruppspelet. Det satt dock långt in innan Kane avgjorde mot Tunisien i premiären, men efter den vinsten så kändes det ganska klart att man skulle ta en av två platserna som innebar avancemang. Panama spelades av efter en utskåpning i första halvlek. 6-0 blev efter 90 minuter 6-1 till engelsmännen.

Känslan är att England kommer gå vinnande ur den här matchen. Det är inte den pressen på spelarna utan man får stöd och man ger faktiskt lite uppmuntrande kommentarer från brittisk media - det har jag aldrig hört eller läst om på flera, flera år.
Finns många unga som vill visa sig från sin bästa sida och som kommer våga att vara skillnaden i den här matchen, tror jag.

Att England löser tretton skott mot Colombia ser jag som väldigt troligt. För att vara såpass stor favorit, är det en väldigt låg lina. När överspelet dessutom ger 2.25, ja, då kliver vi in.

Jag spelar England över 12,5 skott @2.25 hos bet365 med 4u.