Colombia över 4,5 hörnor mot England tas i sena matchen. 2.25 hos LeoVegas .
Finns även Colombia ö3,5 hörnor hos LeoVegas till 1.58-1.60.

För mig är det här en oviss match vad gäller 1x2. England såg bra ut mot Panama och Tunisien, men det var å andra sidan inget motstånd för julgranen. Belgienmatchengår inte att dra några växlar ifrån eftersom bägge lagen var vidare och valde att rotera. Så jag tycker det är lite svårt att veta vart England står i det här mästerskapet. Nog är de rättmätiga favoriter i den här matchen, men om de ska stå så lågt som de faktiskt gör är tveksamt - oavsett James vara eller icke vara.

Tror hursomhelst att det kommer bli relativt jämnt spelmässigt. Bollinnehavet lär bli rätt så jämnt. Colombia har ett okej kantspel och med tanke på att England spelar med tre mittbackar är det förmodligen längs kanterna Colombia kommer hitta sina anfallsytor.

Tänkbar elva:

Ospina,
Arias, Sanchez, Mina, Mojica
Uribe, Sanchez,
Cuadrado, Quintero, Muriel
Falcao

England släppte till två hörnor mot usla Panama och icke anfallsintresserade Tunisien. I kvalspelet lyckades lag som Slovakien och Slovenien skrapa ihop fyra hörnor mot England. Varje match är såklart unik, men statistiken säger ändå något.

Tänkbar elva:

Pickford
Trippier, Walker, Stones, Maguire, Rose
Henderson,
Alli, Lingard
Kane, Sterling

Ser framför mig en spelmässigt jämn match. Är väl inte otroligt att England nyper åt sig en ledning vid något tillfälle, vilket borde ge ett Colombia som trycker på. En matchbild som brukar leda till en del hörnor. Även om engelsmännen inte tar ledningen tror jag matchbilden kommer bli såpass jämn att Colombia mycket väl kan skaka fram 5 hörnor över 90 minuter!

This is the stats tab
This is the post tip