Speltips: Costa Rica - Serbien

Sport: Fotbolls-VM
Spelstopp: 2018-06-17 14:00
Land: Ryssland
Liga: VM 2018
Odds: 2.08
Tips: 1X
Spela på Speltips Costa Rica - Serbien
100% bonus upp till 1000 kr! Nya kunder. Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
Costa Rica möter Serbien i öppningsmatchen av grupp E och med framförallt Brasilien men även Schweiz i gruppen så gäller det för båda lagen att undvika förlust i den här matchen. Annars blir det väldigt svårt att gå vidare till slutspelet av VM 2018. Matchen spelas på Samara Arena i Samara.

I den första omgången av fotbolls VM i Ryssland spelas ett helt öppet möte på Samara Arena mellan Costa Rica och Serbien. Marknaden har dock gjort Serbien till alldeles för stora favoriter. Huruvida Serbien ska vinna matchen är femtio-femtio - något jag är helt oenig om, med tanke på att jag inte alls finner någon favorit i matchen alls. Båda lag är duktiga på alla positioner och ska ha minst lika stor chans till att kunna ta poäng i mötet.

Vi minns alla när Costa Rica, under förra VM, skrällde genom att jobba stenhårt över hela plan och med ett starkt försvar. Utan att släppa in mål mot England, Italien och Nederländerna imponerade de stort. Även om de på sistone i genrepen mot England och Belgien släppte in för många onödiga mål så är det endast träningsmatcher. Det var inte så att Costa Rica heller imponerade inför förra VM, utan Costa Rica är ett landslag som verkligen taggar till när det väl gäller. Enligt tränaren Oscar Ramirez menar han att de i den senaste matchen mot Belgien inte alls pressade utan fokuserade mest på att inte dra på sig några skador - vilket de också lyckades med. De gjort ett mål framåt mot Belgien, vilket ändå visar att de har potential framåt också och inte endast i försvarsspelet så nog ska de kunna utmana Serbien om alla poäng.

Det finns inga inbördes möten mellan Serbien och Costa Rica. I den senaste träningsmatchen spelade Serbien stabilt och vann med 5-1 - men det var mot Bolivia. Dessförinnan förlorade Serbien mot Chile med 0-1, alltså, utan att ens lyckas näta en gång. Att vinna mot Bolivia säger oss inte mycket. Att Serbien däremot kommer att få svårt att göra många mål mot Costa Rica är dock givet. I de senaste fem träningsmatcherna har Serbien endast lyckats med att hålla nollan en gång - mot Nigeria. Jag är inte alls imponerade av Serbiens backlinjen som spelar väldigt högt och lämnar många kontringsytor som Costa Rica kommer att få jobba med.

I mitt tycke räcker det inte att Serbien har en del spelare som spelar i "hetare" lag än andra spelare från Costa Rica, då Costa Rica är ett extremt starkt och sammansvetsat lag i stora mästerskap. Därmed finner jag denna match helt och hållet öppen och ett enormt värde i att Costa Rica åtminstone ska ta en poäng i matchen. Så jag lägger ett spel på Costa Rica, 1X i matchen till 2.08 i odds hos bet365.
---
Preliminär startelva Costa Rica: Keylor Navas, Johnny Acosta, Giancarlo Gonzalez, Celso Borges, Oscar Duarte, Christian Bolanos, Bryan Oviedo, Bryan Ruiz, Cristian Gamboa, Yeltsin Tejeda & Marco Urena.

Preliminär startelva Serbien: Vladimir Stojkovic, Dusko Tosic, Branislav Ivanovic, Adem Ljajic, Dusan Tadic, Aleksandar Kolarov, Nikola Milenkovic, Nemanja Matic, Filip Kostic, Sergej Milinkovic-Savic & Aleksandar Mitrovic.
---
  Costa Rica - Serbien
Spela på Speltips Costa Rica - Serbien Spela ansvarsfullt, 18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
rad - 15 Juni 2018 - 01:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:30  Tambov - T Neftekamsk
Ishockey - VHL - 2
1.84
19:00  HV71 - Linköping
Ishockey - SHL - 1 hcp -1,5
3.85
19:00  Växjö - Luleå
Ishockey - SHL - 1
1.95
20:45  Kroatien - Spanien
Fotboll - Nations League - BLGM
1.95
20:45  Ungern - Estland
Fotboll - Nations League - 1 asian hcp -1.5
2.20
21:00  Belgien - Island
Fotboll - Nations League - Bel över 2,5 mål
1.91
21:00  England - USA
Fotboll - Träningsmatch - Inget mål före 27:00
1.83
02:20  Seahawks-Packers
Amfotboll - NFL - 2 hcp +3,5
1.76
03:00  Arizona - Nashville
Ishockey - NHL - 2
2.25
20:45  Nederländerna - Frankrike
Fotboll - Nations League - Över 2,5 mål
1.81

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming