Danmark +0,5 (samma som 1X) spelar jag till 1.71 gånger pengarna hos FastBet och Bethard !

Grupp C
1 Frankrike 2 2 0 0 3:1 +2 6p
2 Danmark 2 1 1 0 2:1 +1 4p
3 Australien 2 0 1 1 2:3 1p
4 Peru 2 0 0 2 0:2 -2 0p

Slutar matchen oavgjort, vinner Frankrike gruppen och Danmark kommer tvåa, oavsett hur det slutar i den andra matchen. Ett resultat som båda parter lär vara väldigt nöjda med!
Upplagt för kryss? För den som gillar att gamla lite mer finns det raka krysset till priser runt 2.70 i skrivande stund.

Frankrike inledde med att vinna mot Australien, men det var utan att imponera.
Trots att Les Bleus var i final EM 2014, och har full pott i Grupp C efter två omgångar tycker jag inte att Didier Deschamps har fått ut max av sitt lag. Sett till vilken trupp han har så bör det här definitivt vara en guldkandidat!
Den senaste matchen mot Peru tycker jag dock var ett steg i rätt riktning, där det nya stjärnskottet Kylian Mbappé gjorde matchens enda mål.

Danmark vann med viss flyt öppningsmatchen mot Peru. Mycket kretsar såklart kring Tottenham-stjärnan Christian Eriksen. Åge Hareides nummer tio spelade fram till matchens enda mål mot Peru, och i matchen mot Australien som slutade 1-1, var det Eriksen som gjorde Danmarks enda mål med ett ursnyggt halvvolley-skott med fel doja.

Med tanke på att Frankrike blandar och ger i sina prestationer, samtidigt som att baguetterna nödvändigtvis inte behöver vinna matchen. Tycker jag att ett dubbeltecken på Danmark känns intressant till priser runt 1.70
Lägg därtill att danskarna inte förlorat en tävlingsmatch sedan 2016!

This is the stats tab
This is the post tip