Öppningsmatchen är avklarad och nu har vi minst tre matcher varje dag i två veckor - underbart!

Egypten har tagit sig till VM för första gången på 28 år. Det är oerhört stort för detta afrikanska land. Den stora målmaskinen, Mohamed Salah, är mannen som ska ta Egypten vidare till en eventuell åttondelsfinal. Det ser ut att bli Ryssland som man kommer fightas med om en andraplats bakom Uruguay. Det har varit fram och tillbaka huruvida Salah är spelklar redan till premiären efter sin skada han fick i Champions League-finalen. Men senaste är att han ska vara frisk och spelklar till mötet mot Uruguay.
Edit: Salah börjar på bänken.

Officiella startelvor:

Uruguay: Muslera - Varela, Godín, Giménez, Cáceres - Nandez, Bentancur, Vecino, De Arrascaeta - Suárez, Cavani

Egypten: Elshenawy - Fathy, Gabr, Hegazy, Abdelshafy - Eleny, Hamed - Warda, Elsaid, Treziguet - Mohsen


Detta Uruguay som har hamnat i en bra grupp sett till att den är den svagaste gruppen på pappret. Från den här gruppen ska, med firma Suarez och Cavani högst upp, Uruguay ta sig vidare tämligen enkelt.

Det är ytterligare ett "skott på mål"-spel som jag har fastnat för. bet365 sticker ut i sina odds med en lina på ö/u 7,5 till 1.80 respektive 1.90. Nordicbet har sin lina på 9,5 till 2.15 respektive 1.64. Bethard ligger på 8,5 till 1.68 på överspelet - och där tycker jag man ligger rätt till.

Salah lär får göra ett inhopp, och vad han kan åstadkomma den här säsongen på offensiv planhalva har vi alla sett. Vi har Suarez och Canvani på andra sidan som kommer göra sitt för att få en bra start på det här mästerskapet. Tre herrar som vet vad målet finns och som gör att den här linan känns aningen låg.

Jag spelar över 7,5 skott på mål @1.80 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip